Снимка за 'How I Met Your Father' - премиерна дата!

'How I Met Your Father' - премиерна дата!

Ако не сте чули новините, 'How I Met Your Father' е spin-off на известното комедийно шоу 'How I Met Your Mather', върху който платформата Hulu здраво работи. Тази сряда най-накрая научихме и кога може да го очакваме - премиерната дата на сериала е 18-ти януари 2022 година!

Това беше съобщено чрез видео, което неговите звезди постнаха в социалните мрежи! Във видеото можем да видим Хилъри Дъф, Франча Райса, Сураж Шарма, Тиен Тран, Крис Лоуел и Том Айнсли, до един страшно развълнувани за предстоящата премиера.

Spin-off-ът е написан от Айсък Аптейкър и Елизабет Бергър и действието се развива в близкото бъдеще. Софи (Дъф) разказва на сина си историята за това как е срещнала баща му - история, която ни връща обратно в 2021 година, когато Софи и нейната група от близки приятели - Джеси (Лоуел), Валентина (Райса), Елън (Тран), Чарли (Айнсли) и Сид (Шарма) живеят в Ню Йорк и се опитват да открият своя път. Ккаво искат от живота, кои са те и как да се влюбят истински в една ера на онлайн приложения за срещи и безкрайни възможности, това са все въпроси, с които нашите главни герои се сблъскват.

Наскоро научихме също така, че звездата от 'Sex and the City' Ким Картал ще играе Софи в бъдещето, точно както Джош Раднор игра Тед Мосби в оригиналните серии.

Други актьори, които ще участват, са Даниел Аугустин, Ашли Рейес и Джош Пек.


Публикувано на 19.11.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
How I Met Your Father

Софи разказва на сина си историята за това как е срещнала баща му. Действието се развива през 2021 година, а Софи и нейната група приятели живеят в Ню Йорк, забавляват се и се опитват да отговорят на вечните въпроси на живота и любовта. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации