Снимка за 'How I Met Your Father': Подновен за втори сезон!

'How I Met Your Father': Подновен за втори сезон!

 Официално е, Hulu поднови сериала ‘How I Met Your Father’ за втори сезон, но нещата ще станат ДВОЙНИ, защото ще ни представят цели 20 нови епизода. Сериалът, с участието на Хилари Дъж, е самостоятелно продължение на продукцията ‘How I Met Your Mother’, създадена от CBS. 

 Какъв е сюжетът на ‘How I Met Your Father’? 

 В тази продукция, написана от Исаак Аптакер и Елизабет Бергер, развиваща се в близкото бъдеще, Софи, изиграна от Ким Катрал, разказва на сина си историята за това как се е запознала с баща му. История, която ни катапултира в миналото. Годината е 2021, когато Софи и нейната група приятели - Джес, Валентина, Чарли, Елън и Сид - са по пътя на себеоткриването, опитват се да разберат какво искат от живота и как да се влюбят истински в ерата на приложенията за срещи и неограничени опции. 

 Джордан Хилмън, директор на Scripted Content, Hulu Originals: 

 “Идеята на Исаак и Елизабет за ‘How I Met Your Father’ се доказа, като истински хит, феновете просто не могат да се наситят на сериала. Животът на тези персонажи, изиграни от невероятно талантливия каст, начело с Хилари Дъф, едва започват да се разгръщат и ние сме изключително развълнувани от възможността да ви покажем още от приключенията на тази група, в нашия уголемен сезон!” 

  Какъв е продуцентският състав на ‘How I Met Your Father’? 

 Аптакел и Бергер ще са изпълнителни продуценти, заедно със създателите на ‘Как се запознах с майка ти’ - Картър Байс, Крейг Томас, Рам Фрийман и Адам Лонди. Хилари Дъф е продуцент, а студиото е 20th Television. 

Публикувано на 16.02.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
How I Met Your Father

Софи разказва на сина си историята за това как е срещнала баща му. Действието се развива през 2021 година, а Софи и нейната група приятели живеят в Ню Йорк, забавляват се и се опитват да отговорят на вечните въпроси на живота и любовта. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации