Снимка за 'Inventing Anna' - дългоочакваните премиерна дата и тийзър са вече тук!

'Inventing Anna' - дългоочакваните премиерна дата и тийзър са вече тук!

Netflix най-накрая избра премиерна дата за дългоочаквания сериал на Shondaland 'Inventing Anna', с Джулия Гарнър в главната роля - а именно 11-ти февруари 2022 година. Също така те пуснаха и кратък тийзър, така че най-сетне може да надникнем и да видим за какво става въпрос!

Лимитираната серия ще се състои от 9 епизода и е първото шоу, върху което режисьорката Шонда Раймс работи от 'Scandal' за ABC насам.

'Inventing Anna' e вдъхновен от статията, публикувана в New York Magazine, 'How an Aspiring 'It' Girl Tricked New York's Party People - and its Banks' на Джесика Преслър, която ще продуцира екранизацията.

В сериала журналист, който има много да доказва, започва да разследва Ана Делви, играна от Гарнър, легендарна немска наследница, истински бум в Instagram, която открадна сърцата на всички от социалната сцена в Ню Йорк... както и техните пари. Но дали Ана е най-големият измамник в града или тя чисто и просто е една нова версия на Американската мечта? Ана и репортерката завързват забавни и тъмни отношения, вариращи между любов и омраза, докато Ана очаква своя процес, а репортерката се надпредварва с часовника в опит да отговори на най-големия въпрос - коя е Ана Делви?

Актьорският състав включва Ана Клъмски, Ариан Моайед, Кейти Лоуес, Алексис Флойд, Андърс Холм, Ана Дийвър Смит, Джеф Пери, Тери Кини и Лаверн Кокс.

Гледайте тийзъра отдолу.



Публикувано на 26.11.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Inventing Anna

Журналист се заема с тежката задача да докаже, че Ана Делви, любимка на цял Ню Йорк, е всъщност нищо повече от една измамница. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации