Снимка за Излезе трейлъра на 'Cinderella' на Amazon!

Излезе трейлъра на 'Cinderella' на Amazon!

Този вторник Amazon пусна официалния трейлър на предстоящата си продукция 'Cinderella', модерна версия на вечната приказка с участието на певицата Камила Кабело. Филмът ще излезе на 3-ти септември на тяхната платформа.

В тази версия на класиката виждаме Кабело в ролята на Елла, която мечтае да има свой собствен бизнес или по-точно желае да бъде дизайнер на рокли, докато живее със своята мащеха (Идина Мензел) и доведените си сестри. Царството организира бал за принц Робърт (Николас Галицин), с надеждата той там да си намери съпруга. Елла получава помощ от своята приказна Фея Кръстница (Били Портър) и така успява да отиде на бала. Стъклените пантофки и красивата рокля, разбира се, не отсъстват. История, позната на всички ни, но разказана през един нов и свеж поглед.

Продукцията е създадена и написана от Кей Канън. Той стои и зад поредицата Pitch Perfect и не е изненада за никого, че и в този филм ще има елементи на мюзикъл - както става ясно от трейлъра, че например една от песните е 'Rhythm Nation' на Джанет Джаксън. Също така самата Камила е написала няколко оригинални песни за филма. 

Камила Кабело стана известна от поп групата Fifht Harmony, а през 2018 година излезе и нейният соло дебют 'Camila', две години след като тя напусна групата заради неразбирателства. 'Cinderella' ще бъде нейния актьорски дебют.

Участват още Мини Драйвър, Джеймс Кордън и Пиърс Броснан. Лео Пърлман, Кордън, Джонатан Кадин и Шанън Макинтъш са продуценти. Първоначално филма беше в ръцете на Sony Pictures, но през април Amazon получи правата над него.

Може да гледате трейлъра долу.


Публикувано на 05.08.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации