Снимка за Излезе трейлърът на комедията 'Marry Me'!

Излезе трейлърът на комедията 'Marry Me'!

'Това е най-невероятното нещо, което някога може да ти се случи в живота', казва Сара Силверман в ролята си на Паркър в първия трейлър на комедията 'Marry Me' на Universal, който вече е на бял свят. Можете да гледате трейлъра долу.

Описана като 'Notting Hill' среща 'The Proposal', историята разказва за поп сензацията Кат Валдез (Дженифър Лопез), която, минути преди да се омъжи за годеника си - истинска рок звезда (игран от Малума), разбира, че той и изневерява с асистенката и и получава истинска нервна криза на сцената. След това тя се спира на един случаен мъж от тълпата- учителят по математика Чарли (Оуен Уилсън) и решава вместо това да се омъжи за него. Така започва тяхното щуро и романтично приключение, което се сблъсква с теми като връзки, очаквания и съдба.

Трейлърът показва смешни моменти на двамата, където те изглеждат малко като риби на сухо. Той я придружава на червения килим и различни конференции, а тя него на училищните танци и в класната стая, докато и двамата дават всичко от себе си, за да се получи между тях.

'Дали това е умно?', пита Чарли.

'Мисля, че последното умно нещо, което сме правили, беше преди шест седмици', му отговаря Кат.

Филмът премина през няколко местения, откакто беше планиран - оригинално създаден от Universal, той се мести в STX през 2019, но след това отново се връща в ръцете на първото студио.

Както повечето филми от ерата на пандемията, с която се сблъскахме, премиерната дата на филма е променяна повече от веднъж. Първо го очаквахме за Свети Валентин тази година, след това през лятото, а сега е планиран за 11-ти февруари 2022 година, отново навреме за деня на влюбените, което се надяваме да е финалната и официална дата на премиерата.



Публикувано на 19.11.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации