Снимка за 'Joker': Сценарият е факт, а кой ще се появи на снимачната площадка?

'Joker': Сценарият е факт, а кой ще се появи на снимачната площадка?

 Продължението на  ‘Жокерът’ беше ясно още преди рокадата на Тоби Емерих, който се изезе от продукцията, с Майкъл Де Лука и Пам Абди, които поеха владението на Warner Bros. Изглежда, Хоакин Финикс все още не е подписал с продукцията, за да се превъплъти отново в ролята на са анархиста-убиец в лицето на Артър Флек.  

 Директорът на продукцията - Тод Филипс, разкри в Instagram, че сценарият за продължението на ‘Жокерът’ е бил току-що написан от Филипс и Сток Силвър. Също така, Тод Филипс обяви, че Хоакин чете сценария, което не е точната истина, защото той го е прочел преди известно време. 

 Сценарият е озаглавен ‘Joker: Folie à deux’, което е препратка към френския медицински термин за психическо заболяване, което се отразява на двама или повече човека. 

 Първият Жокер се превърна в най-високо оценения филм в R-класация и спечели 11 номинации за Оскар. 

 Пускането на продължение на Жокера ще бъде от полза за Де Лука и Абди, които ще управляват студиото и временно DC, вместо изпълнителния директор на Warner Discovery - Дейвид Заслав. Де Лука и Абди ще управляват DC временно, поради напускането на Емерих, докато Заслав търси изпълнителен директор, който да го управлява във всички медии. Филмовата страна на DC беше доста добре развита по времето на Емерих от Уолтър Хамада, който беше отговорен за създаването на спинофа за ‘The Batman’ на HBO Max, базиран на Пингвина на Колин Фарел, както и спинофа на ‘The Suicide Squad’ - Peacemaker, с  режисьора и писателя Джеймс Гън зад волана. Подобно на начина, по който Marvel създаде нова вселена, която се преплита между нейните филми и стрийминг сериали, подобен модел вече е в движение в Warner Bros. с тези продукции на DC. Батман е вторият най-касов филм за годината досега със 770,3 милиона долара, а продължението беше обявено от Емерих и Рийвс на CinemaCon през април. 

 Също така, очакват ни и други новости от страна на DC за Warners. ‘Black Adam’, с участието на Дуейн Джонсън, през октомври, ‘Shazam! Fury of the Gods ’ на Коледа, а другата година, надяваме се, ‘The Flash’, както и ‘Aquaman and the Lost Kingdom.’ 

Това е снимката, която Тод Филипс качи в Instagram профила си, за да представи готовия сценарии: 



Публикувано на 16.06.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации