Снимка за Какъв ще е кастът на 'Last Light'?

Какъв ще е кастът на 'Last Light'?

Peacock най-накрая споделиха пълния актьорски състав на предстоящата им екранизация на 'Last Light' - трилър, базиран на едноименния бестселър на Алекс Скароу.

В главните роли са Матю Фокс и Джоана Фрогат, както вече ни е известно. В сериала също така ще видим следните звезди:

Том Уашиха (Game of Thrones), Амбър Роус Рева (The Punisher), Виктор Али (Belfast, Grantchester), Алит Рос (Traces, Emerald), Тейлър Фей (Judge Rinder, The Making of Alex) и Хаким Йомах (Rashash, Kidnap). 

Драмата ще има само 5 епизода и ще разкаже историята на едно семейство, чийто живот изведнъж е преобърнат, след като света, който познават, потъва в хаос, лице в лице с тежка енергийна криза.

Уашиха ще играе Карл Бергман, мъж, който работи за британското правителство и към когото парламентът се обръща по време на криза.

Рева е Мика Бакхаш. Тя е изключително важна и една от надеждите на човечеството, понеже има професионалните познания и връзки в петролната индустрия, където работи. 

Али ще е в ролята на Оуен Джоунс, брилянтен студент, който винаги е работил здраво в името на целите си. Той се сприятелява с Лаура и по този начин се оказва в центъра на бедствието.

Въпросната Лаура е изиграна от Рос. Тя е амбициозен студент, който прекарва цялото си време и прави всичко възможно, за да се бори с глобалното затопляне и кризата, която е застигнала целия свят. Момичето търси начин да спаси планетата, а нейният собствен баща е на страната на враговете. Дали тя има достатъчно трикове в ръкава си и смелостта да продължи войната? Все пак надеждата никога не умира, а когато една кауза си заслужава, няма нищо по-силно.

Йомах играе Калил Ал-Куатани, главата на голяма петролна компания. Компанията му иска да инвестира в енергийни източници и да не се занимава повече с черния бизнес. Той подкрепя Мика в нейното търсене на решение срещу проблема.

Режисьор и продуцент е Дени Гордън (Jack Ryan). Патрик Масет и Джон Зинман са ексклузивни продуценти, заедно с телевизията FOX. 

Премиерна дата и трейлър все още няма.

Публикувано на 26.10.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Last Light

Твоето семейство. Твоят свят. А какво, ако всичко това изчезне утре? Ако обществото ни се сриваше, колко далеч бихте стигнали, за да спасите тези, които обичате? Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации