Снимка за Какво ни очаква през 2022г.?: Paramount+, HBO Max, Peacock, Apple Tv+

Какво ни очаква през 2022г.?: Paramount+, HBO Max, Peacock, Apple Tv+

 Дойде ред да последните четири стриймъра, естествено не по важност, защото и те ще ни зарадват с множество интригуващи заглавия!

 Първи се нарежда PARAMOUNT+:

 Halo (2022г.)

 Предстоящият сериал на PARAMOUNT+, ще разкаже историята за света на класическия франчайз по едноименната игра – ‘Halo.’ Въпреки, че детайлите около сюжета, все още, се пазят в тайна – смело можем да предполагаме, че сериалът ще донесе на PARAMOUNT+ множество нови абонати, като имаме педвид, колко е голям франчайза на играта. По това, което видяхме от тийзъра и трейлъра, можем само да предполагаме какви суми е коствала продукцията, но щедростта на PARAMOUNT+ е добре позната в проектите им.

 Трейлър:

 

 PEACOCK не остава по-назад:

 Bel-Air (13-ти февруари, 2022г.)

 Това е една модернизирана версия на “The Fresh Prince of Bel-Air”, ситком с участието на Уил Смит. Но, имайте предвид, че това е ребуут на оригинала, съответно, PEACOCK може и да изненадат дългогодишните фенове с едно-две неща. Премирната дата на със сигурност ще подкрепи доста рейтинга на ‘Bel-Air’, това е неделята на Супер Купата и има шанс реклама на филма да бъде пусната точно след голямата игра. 

 Трейлър:

 

 HBO Max готвят много изненади:

 Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (1-ви януари, 2022г.)

 Това не е нито сериал, нито филм, но въпреки това със сигурност ще привлече погледите на множество фенове. Иконичният франчайз “Хари Потър” продължава да набира нови и нови фенове, дори двадесет години по-късно. Определено забелязваме тендеция в тези специални епизоди по HBO Max, първи имахме “Приятели” и “Свежият принц от Бел Еър”, сега – “Хари Потър.” Благодарни сме на HBO MAX, че позволиха на феновете на Хари да усетят магията още веднъж!

 Трейлър:

 

 The Flight Attendant (2022г., сезон 2)

 Ето това е една приятна изненада, този сериал пожъна непредполагаем успех. Оригиналната комедия на HBO се прие добре както от критици, така и зрители, да не говорим, за това, че спечели на HBO 9 номинации “Еми”! Вярваме, че сериалът вече е събрал своя фен база, която няма търпение да се порадва на втория сезон!

 И не на последно място – Apple Tv+:

 The Tragedy of Macbeth (14-януари, 2022г.)

 Това определено е един малко по-тежък филм и не е създаден за масова консумация. Но, все пак, ако сте фенове на малко по-тежките исторически трилъри, или ви е налегнала носталгията по черно-белите филми – препоръчваме с две ръце. Критиците го обожават, а ценителите на филмото изкуство със сигурност ще останат запленени от продукцията. Отзвукът на зрителите може и да бъде леко противоречив, но е абсолютно сигурно, че този филм ще спечели на Apple множество номинации и награди.

 Трейлър:

 

 Pachinko (2022г.)

 Това заглавие може и да непознато за онези, които не следят отблизо продукциите на Apple Tv+, но и не и за подценяване, особено имайки предвид солидния бюждет отделен за сериала – може да се сравнява с този на “The Crown”, ако не можете да  си представите за какви суми става въпрос. Сериалът ще е адаптация но едноименните романи на Мин Джин, които проследяват историята на корейско семейство в Япония.

 Това беше нашият новогодишен разбор на предстоящето, сега вече можете да следите сайта за актуалните новини около кино индустрията!


Публикувано на 04.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации