Снимка за Кога ще се снима 'Paddington 3' и какво още са планирали Studiocanal?

Кога ще се снима 'Paddington 3' и какво още са планирали Studiocanal?

'Paddington 3' се очаква да започне снимки през втората половина на 2022 година, разкри Studiocanal миналия четвъртък по време на филмовия фестивал в Кан.

Историята в третата част на поредицата ще е в ръцете на създателите на първите два филма Пол Кинг, Симон Фарнаби и Марк Бъртън, а сценарият ще е от Бъртън, Джон Фостър и Джеймс Ламонт.

Studiocanal тази година празнува 30-та годишнина от създаването си. Те са отделелили голям бюджет за предстоящия филм, както и ще зарадват всички фенове на забавното мече с нов трети сезон на сериала 'The Adventures of Paddington'.

По време на фестивала студиото също така потвърди продукцията на 'War Magician', дългоочакван техен филм с участието на Бенедикт Къмбърбач и режисьор Колин Треворов, като се очаква тя да започне да се снима през 2022 година. Те дадоха светлина и на проекта на Хейли Куоко 'Role Play'.

Това студио не веднъж е наричано 'Европейската версия на Холивуд'. Други продукти, които те представиха по време на едно от най-важните събития за света на киното, са 'Suddenly' с Джейк Гиленхал, 'Cat Person' и 'Bag Head'. Обявени бяха и няколко заглавия на филми на френски език, които те планират - 'Bac Nord' и 'De Son Vivant'. Няма да липсва и нещо за любителите на немското кино.

Относно телевизионните им програми компанията сподели, че в момента снима трети сезон на 'War of the Worlds', и предстои да пусне ново шоу на име 'The Blue Hour', базирано по бестселъра със същото име на американския писател Дъглас Кенеди. 

Може да очакваме също така и още нови телевизионна саги - 'N.E.O.' от френския автор Мишел Буси, 'Butcher's Hook' на шведския писател и режисьор Манс Марлинд и 'Corto Maltese', който е адаптация по графичния роман на Хюго Прат. 

Публикувано на 14.07.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации