Снимка за Кои са 19-те сериала, които бяха прекратени?

Кои са 19-те сериала, които бяха прекратени?

Петте големи студиа - ABC, CBS, NBC, FOX и The CW взеха своите още по-големи решения и вече знаем колко и кои са сериалите, които бяха прекратени и няма да продължат в новия '2022-23-та' броудкастинг сезон. Някои шоута бяха предупредени и получиха последен сезон, като например 'This Is Us' и 'black-ish', които ще имат шанса подобаващо да се сбогуват с феновете си. Други обаче нямаха този късмет и ще оставят зрителите с отворен край и множество неотговорени въпроси. 

Започваме с The CW, които прекратиха девет от своите проекти, включително 'Legacies', 'Legends of Tomorrow', 'Roswell, New Mexico'.

CBS сложиха край на 'Magnum P.I.', както и на две от комедиите на Чък Лор, и на новобранците 'Good Sam' и 'How We Roll'. 

NBC се сбогуваха с 'Mr. Mayor', 'Kenan' и 'The Endgame', а Fox все още се чудят и опитват да вземат всички тези големи решения. ABC за разлика от останалите подновиха всичките си шоута, освен хип-хоп драмата 'Queens'.

'Queens' може да гледате на платформата Hulu. Музикалната драма проследява четирите члена на рап група, които през 40-те си години решават отново да се съберат и да се върнат към предишната си слава. За съжаление няма да видим как свършва тяхната история. По-рано ABC прекратиха и други от сериалите си - 'Promised Land', 'Card Sharks', 'The Ultimate Surfer' и 'black-ish', които приключи със своя 8-ми сезон през пролетта. Те също така преместиха 'Dancing with the Stars' на Disney+.

CBS приключи с 'B Positive', който можете да намерите на Paramount+, след като не получи достатъчно позитивни ревюта. Трети сезон няма да има. 'Good Sam' е друг от потърпевшите. Сериалът със София Буш и Джейсън Айзъкс в главните роли ще си остане само с един сезон.

Още сериали, за които те затвориха вратата, са 'How We Roll', 'Magnum P.I.' и 'The United States of Al', които феновете все още могат да гледат на Paramount+. 'How We Roll' е базиран на истинската история на Том Смолууд, 'Magnum P.I.', с участието на Джей Хернандез, е ребуут на класиката от 80-те години и изкара четири сезона, преди да бъде спряна. 'The United States of Al' ни разказа за приятелството между Райли и Ал, ветерани от войната и техните опити да се адаптират към живота в САЩ.

The CW клъцнаха '4400', ребуут на сериала от 2004-та, за 4400 човека, които изчезнаха и се появиха години по-късно. Ребутът обаче продължи само един сезон и не достигна потенциала си. 'Batwoman', 'Charmed' и 'Legends of Tomorrow' на DC също трябваше да кажат чао на феновете си. След седем сезона, те се сбогуваха с обичаните герои, които въпреки че никога не бяха много популярни, бяха високо ценени от феновете. 

Изключително тежка беше новината за края на 'Dynasty'. Ребутът на популярната сапунка от 80-те години радваше феновете цели 5 сезона, пълни с ножове във гърба, манипулация и драми в света на богатите Карингтън, техните приятели и семейство. 

Други от децата на The CW, с които трябва да се сбогуваме, са 'In the Dark', 'Legacies' и 'Naomi'. Повечето от тези сериали могат да се намерят на платформата Netflix.

Fox засега са прекратили само 'Our Kind of People' и 'Pivoting' - и двата достъпни на Hulu. 'Our Kind of People' ни оставя да се чудим дали Лиа е жива и кой всъщност е дръпнал спусъка. 'Pivoting' проследява три най-добри приятелки, които решават да променят начина си на живот, след като тяхна близка приятелка умира. Елиза Гупи, Джинифър Гуудуин и Маги Ку са в главните роли, но, за съжаление, рейтингите на сериала не са достатъчно високи за Fox.

Последни остават NBC, които се сбогуваха с три продукции - 'The Endgame', 'Kenan' и 'Mr. Mayor' (онлайн в ръцете на Hulu). 'The Endgame' е трилър, който ни разказва за криминален гении и полицейски агент, които се преследват - обичайната игра на котка и мишка. 'Kenan' е шоуто на Кенан Томпсън, който най-накрая има собствен ситком... или да кажем, имаше. Той игра самотен баща и водещ на новините, който се опитва да балансира личния си живот с кариерата си. 'Mr. Mayor' се фокусира над Тед Дансън, пенсиониран бизнесмен, който се кандидатира за кмет на Лос Анджелис и някакси успява да спечели. Нито обаче на истинската политика, нито на сериалите за нея им е лесно и ето, че шоуто беше прекратено само след два сезона. 

Това са решенията засега, но е възможно още сериали да пострадат. Обявени са и нови, които се надяваме да имат по-хубаво бъдеще от всичките гореспоменати. Дали някои от шоутата ще бъдат спасени от други студиа все още не е ясно, но най-вероятно тези решения ще бъдат окончателни.

Публикувано на 22.05.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации