Снимка за Кои са най-добрите сериали в Netflix в момента?

Кои са най-добрите сериали в Netflix в момента?

Ако седите на дивана вкъщи и се чудите какво да гледате, мечтаейки за завладяващ сериал, който идеално да върви с купата пуканки и дългата зимна вечер, или пък се опитвате да си направите лист какво да гледам през зимните празници, то ние сме ви подготвили три сериала, които направо ще ви отвеят. Е, няма да ви държим в очакване – продължете да четете, за да видите какво сме ви подготвили.

'Jane The Virgin'

Помните ли лудите теленовели, които преди така се въртяха по телевизията? Ако ви липсват, то не се натъжавайте! ‘Непорочната Джейн’ разказва историята на младата Джейн Вилянуева е планирала живота си до последния детайл – скоро ще бъде учителка и е сгодена за милия детектив Майкъл Кордеро, тя е решила дори да остане девствена до сватбата им.

Но един ден, след рутинно посещения при лекаря, животът и се променя напълно… Тя се оказва бременна след инцидент с изкуствено осеменяване. За нула време Джейн се озовава в средата на любовен триъгълник, в който е замесен собственият и шеф Рафаел, бащата на бебето! Така перфектният план на Джейн бързо се разпада, а събитията, които се развиват пред очите ни досущ напомнят на тези от обичаните класически сапунки. В Непорочната Джейн няма невъзможни неща!

'La casa de papel'

Няма как да не сте чували за испанския сериал Къща от хартия’ (‘La casa de papel’ или ‘Money Heist’, което е неговото заглавие в Netflix), който се появи от нищото преди малко повече от година и покори света.  Ако все още не сте го гледали, не се чудете!

Действието разказва за група престъпници, случайно събрани от мистериозен гений, който дърпа конците, известен като ‘Професора’. Те планират банковия обир на века, като същевременно между тях се създават приятелства, отношения и дори любов… Сериалът стана истински хит благодарение на обратите си и на чувството на надежда, което вдъхва във феновете –  опознаете ли героите и тяхното пламтящо чувство за революция, ще се почувствате и вие като един истински бунтари. Най-хубавото е, че шоуто не е приключило – последните 5 епизода на 5-тия и последен сезон тепърва предстоят, началото на декември. Така че имате време да си наваксате точно преди големия финал!

'Dash&Lily'

Не сме забравили, че коледните празници идват с пълна скорост, затова искаме да ви предложим и един свеж и изключително сладък кратък сериал на ‘Netflix’, който ще ви зареди с неукротим коледен дух. Той разказва за тийнейджърите Даш и Лили. Двамата живеят в Ню Йорк и имат най-необичайната любовна история – влюбват се просто и лесно, само докато си разменят съобщения в една тетрадка. След като пишат в нея, те я оставят в любимата им книжарница и… изведнъж става сериозно. Дали ще се срещнат някога? Ще се намерите залепени пред екрана, стискайки палци те да се съберат, защото знаете, че са сродни души. Е, няма да ви разкрием нищо повече, но можем да ви кажем, че няма да сбъркате с този сериал. Красив, лек, интересен и приятен, той е идеалното допълнение към студена зимна вечер с горещ шоколад и одеяло на дивана.

В този лист има по нещичко за всеки – за любителите на драмата и романтиката, за приключенските души и за любителите на уюта и спокойствието. Разнообразете или заложете на вашия доказан вкус, но със сигурност се възползвайте от ранните залези и уюта на дома в компанията на някои от тези сериали.

Публикувано на 22.11.2021 от Вяра Тъпчева

TV
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации