Снимка за Крис Прат ще озвучава Гарфилд в нова анимация!

Крис Прат ще озвучава Гарфилд в нова анимация!

Крис Прат ще озвучава главния герой, а именно котарака Гарфилд, в новия анимационен филм 'Garfield' на Alcon Entertainment. Това беше обявено преди няколко дни от самите създатели на студиото Андрю Косов и Бродерик Джонсън.

Марк Диндал (Chicken Little, Emperor's New Groove) режисира филма, базиран на иконичните комикси със същото име. Сценарист е Дейвид Рейнолдс (Finding Nemo). Sony Pictures ще го разпространи навсякъде по света, освен в Китай.

'Garfield' проследява циничната и мързелива оранжева котка Гарфилд и неговите отношения със собственика му, Джон Арбъкъл, както и с другия домашен любимец в дома, кучето Оди. Комиксите са създадени от Джим Дейвис и излязоха през 1978 година, но са все така обичани и актуални. В началото те бяха по вестниците - започнаха с 41 различни издания, които принтираха комиксите на Гарфилд всеки ден, а в един момент достигнаха рекордния брой 2,580 вестници и списания, както и повече от 260 млн. читатели. И до ден днешен е най-популярният в света.

Не за първи път получаваме филмови адаптации - една от най-известните е тази от 2004-та година на 20th Century Fox 'Garfield: The Movie', както и 'Garfield: A Tail of Two Kitties' от 2006-та година. И двата филма имаха Бил Мъри като гласа на Гарфилд.

Прат, един от най-известните в Холивуд, наскоро участваше в научнофантастичния блокбъстър 'The Tomorrow War', както и главната озвучаваща роля в 'Onward' на Disney/Pixar. Очакваме го в 'Jurassic World: Dominion' на Universal Pictures и 'The Terminal List' на MCR и Amazon Studios.

Публикувано на 05.11.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации