Снимка за 'Манифест': Дарил Едуардс с по-важна роля в новия сезон!

'Манифест': Дарил Едуардс с по-важна роля в новия сезон!

Ванс, героят на Дарил Едуардс в 'Manifest', определено е любимец на феновете. Създателите на сериала са забелязали това и той ще получи повече екранно време в предстоящия 4-ти и последен сезон по Netflix. Не само, можем дори да кажем, че той ще е един от главните герои!

'Manifest' е свръхестествена драма, която проследява пътниците на един пътнически самолет, който катастрофира. 5 години и половина след трагедията, те се завръщат - а до този момент са били мислени за мъртви! Те получават втори шанс, но на дъното се крие една тъмна мистерия, с която скоро ще се сблъскат.

Робърт Ванс, накратко Ванс, е този, който каза на другите герои, че те са смятани за изчезнали и/или мъртви от цели 5 години и половина. Той е съюзник на пътниците, особено на Бен Стоун, игран от Джош Далас. В началото неговата роля се очакваше да е кратка, само за няколко епизода, но след като Едуардс спечели сърцата на зрителите със своята игра, и той се завърна във втори сезон, след като беше оставен на заден план в първия.

 

Публикувано на 15.09.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Манифест (Manifest)

Един самолет мистериозно изчезва по време на трансатлантически полет и се завръща 5 години по-късно, макар да е смятан за загубен. За хората от полета не е минало никакво време, но за близките им у дома са изтекли 5 години. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации