Снимка за 'Mayor of Kingstown' - трейлър!

'Mayor of Kingstown' - трейлър!

Paramount+ най-накрая ни разреши да надникнем на снимачната площадка на предстоящата драма 'Mayor of Kingstown'. Миналата седмица те пуснаха първия трейлър на продукцията на Тейлър Шеридан.

Сериалът ще се състои от 10 епизода, с Джереми Ренър, Тейлър Хандли и Кайл Чандлър в главните роли. Той се занимава с проблеми като систематичен расизъм, корупция и неравноправие, а тримата братя МакЛиски се опитват сами да се борят с всички тези несправедливости.

Премиерата ще бъде на 14-ти ноември 2021 година, точно след тази на новия епизод на 'Yellowstone', друга продукция на Шеридан.

Във виртуално събитие миналия вторник, видяхме Хю Дилън, Ренър, Дейвид Гласър, Надли, Ема Лейърд и други звезди от актьорския състав, които заедно обсъдиха своя проект.

Ренър сподели, че е много възхитен от сценария и това колко въздействащ е той, както и че му харесва колко сложен е героят му Майк МакЛъски и неговият морален компас.

'Не всички наши действия са перфектни, нали? Всички имаме своите недостатъци', каза Ренър и добави, че има нещо красиво в целия този концепт.

Продуцентът Гласър сподели на феновете, че според него специалното в работата на Шеридан е начина, по който той вижда и представя телевизията. 'Той има една запазена реплика, която той казва постоянно: Ние не снимаме сериал, ние правим един 10-часов филм. Така даваме на зрителите нещо специално. От актьорския състав до начина, по който сцените са снимани.'

Можете да гледате трейлъра долу. 


Публикувано на 08.09.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Mayor of Kingstown

Проследява семейство брокери в Кингстаун, Мичиган, където бизнесът с лишаване от свобода е единствената процъфтяваща индустрия. Разглежда теми за системен расизъм, корупция и неравенство. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации