Снимка за 'Motherland: Fort Salem' - подновен за 3-ти и последен сезон!

'Motherland: Fort Salem' - подновен за 3-ти и последен сезон!

Freeform поднови свръхестественият драматичен сериал 'Motherland: Fort Salem' за 3-ти и последен сезон!

Сериалът е създаден от Елиът Лаурънс и в него участват Тейлър Хиксън, Джесика Сътън, Ашли Никол Уилямс, Амалия Холм, Деметрия МакКини и Лайн Рене. Действието в драмата се развива в една алтернативна Америка, където преди почти 300 години вещиците са сключили сделка с американското правителство да се бият за страната и да станат нейната армия. В този свят ролите на пол и сила са наопаки, с тези непобедими жени начело. Те се борят с всевъзможни заплахи, които не са ни чужди и на нас в нашата обикновена реалност, само че го правят с техните магически сили и оръжия.

Новините за новия 3-ти сезон дойдоха точно ден преди финалния епизод на 2-ри, които ще се излъчи тази вечер, във вторник, в 10 часа вечерта по Freeform. Форт Салем ще трябва да се изправят срещу групата Камарила, които са ловци на вещици.

'Много се вълнуваме, че Форт Салем ще се завърне за 3-ти сезон!', каза Тара Дънкан, президент на канала. 'Благодаря на Елиът и на целия екип. Те създадоха една невероятна митология, която стана близка на феновете още от първия ден. Знам, че тази последна глава също няма да ги разочарова.'

Звездата на шоуто Лаурънс добави: 'Всеки път, щом се гмурнем обратно в света на 'Motherland', е истинско удоволствие и чест. Нямам търпение да покажем 3-ти сезон на света. Очаква ни един безумен финал, до който ще ни доведе едно епично, страшно, задоволяващо пътуване, докато откриваме и научаваме повече и повече за историята и произхода на вещиците. Всички сме безкрайно благодарни на Freeform за тази възможност и на нашите фенове - изчакайте да видите какво сме ви подготвили'.

Лаурънс, Уил Ферел, Адам МакКий, Кевин Месик и Аманда Тапинг са ексклузивни продуценти.

Отдолу може да гледате трейлъра на 1-ви сезон, в случай, че сте заинтересувани и все още не сте гледали сериала. 



Публикувано на 24.08.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации