Снимка за 'Mythic Quest' e подновен за 3-ти и 4-ти сезон!

'Mythic Quest' e подновен за 3-ти и 4-ти сезон!

'Mythic Quest' е комедия, създадена от Роб Макълхени и с негово участие, в ръцете на стрийминг платформата Apple TV+. След успеха й сред зрителите и критиците те решиха да я подновят за 3-ти и 4-ти сезон, които можем да очакваме през 2022 година.

Роб, с помощта на партньорите си и ко-създатели Чарли Дей и Меган Ганз, разказва историята на Иън Грим (в ролята е самият Роб), собственик и креативен директор на успешно студио за видео игри, който трудно държи всичко под контрол  - той с мъки се опитва да остане на първото място на голямата сцена в конкурентния свят на видео игрите и да поддържа добри отношения със своите работници. Всички те заедно са като едно голямо лудо семейство. 

2-ри сезон на комедията, който приключи през юни, проследи отношенията на Иън и Попи (Шарлот Никадо), които от колеги станаха приятели и се впуснаха в търсене на следващата им успешна идея - неотдавна те заедно създадоха свръх популярната игра 'Raven's Banquet'. Финалният епизод с заглавие 'TBD' завърши с Иън и Попи, заедно с други техни колеги, как те напускат студиото, за да започнат нови проекти.

В сериала участват още Дани Пуди, Имани Хаким, Ахсли Бурш, Джеси Енис и Дейвид Хорнсби. От време на време на екрана може да видим във второстепенни роли Наоми Екпериджин, Кейтлин МакГий, Хъмпфри Кер, Крис Наоки Лий и Джонатан Уигс. 

'Mythic Quest' е номиниран за две награди Emmy - през 2021 година за 'Outstanding Sound Editing' и 'Outstanding Narrator' за работата на Антъни Хопкинс, който се включи в специалния епизод 'Everlight'.

'Също като критиците и милиони зрители по света, и ние се влюбихме в Роб и неговия екип, тяхния начин на писане и пълно сърце, което можеше да видим. Героите им са така направени, че всеки може да се припознае.', каза Мат Чернис, важен член на Apple TV+. 'Нямаме търпение зрителите да видят какво още ги чака в предстоящите сезони на тази брилянтна комедия.'

Платформата разкри със забавно видео в социалните мрежи, което включва Макълхени, Джейсън Судейкис, звездата от успешния ситком 'Ted Lasso', и Антъни Хопкинс, че серията ще се завърне през 2022 година или по-техни думи - малко след 2-рия сезон на 'Ted Lasso', но преди неговия 3-ти сезон.


Публикувано на 22.10.2021 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
Mythic Quest: Raven's Banquet

Собственикът на успешна компания за дизайн на видео игри и неговия проблемен персонал се бори да запази хитовата си игра'Mythic Quest' на върха на класациите. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации