Снимка за Ник Оферман се присъединява към каста на 'The Last Of Us'.

Ник Оферман се присъединява към каста на 'The Last Of Us'.

Звездата от 'Parks and Rec' Ник Оферман се присъединява към актьорския състав на предстоящия сериал на HBO 'The Last Of Us', който е базиран на популярната едноименна Playstation игра от 2014 година и чийто фенове очакват с нетърпение. Той ще замени Кон О'Нийл, който напуска проекта заради неразбирателство по отношение на графика. В сериала ще участват още Педро Паскал, Бела Рамзи, а зад него стоят Крейг Мазин (създател на 'Chernobyl') и Нийл Дръкман.

Действието в 'The Last Of Us' се развива 20 години след като модерната цивилизация е разрушена от смъртоносен вирус. Джоел (Паскал) е доказал се оцеляващ, който е нает да изкара тайно 14-годишната Ели (Рамзи) от строго контролираната карантинна зона и след това да я докара до Светулките, организацията, която се опитва да намери лекарство за вируса. Бързо това, което започва като една малка задача, се превръща в брутално сърцеразбиващо пътешествие, след като двамата трябва заедно да прекосят Щатите, разчитайки един на друг, за да оцелеят.

Оферман ще е в ролята на Бил, който помага на Джоел и Ели. В оригиналната видео игра Бил изработва оръжия и хваща бегълците, преследвачите и останалите немъртви в капан.

Участват още Анна Торв, Мерле Дейндридж, Нико Паркър, Габриел Луна, Джефри Пиърс и Мъри Барлет.

Кантемир Балагов ще режисира пилотния епизод, заедно с Sony Pictures Television. Playstation Productions, Word Games, The Mighty Mint и Naughty Dog ще продуцират шоуто.

Дръкман и Мазин са сценаристи и изпълнителни продуценти, с помощта на Каролин Страус, Еван Уелс, Асад Куизибаш и Картър Суон.

Оферман ще видим в новата продукция на Hulu 'Pam&Tommy', както и в тази на Netflix 'Colin in Black & White'. Освен 'Parks and Rec', той е известен на зрителите още от 'Devs', 'Fargo', 'Curb Your Enthusiasm' и 'Brooklyn Nine-Nine'. Участвал е също така в доста успешни холивудски филми, като например 'Lucy in the Sky', 'Hearts Beat Loud', 'The Founder', 'Bad Times at the El Royale', '21 Jump Street' 1 & 2, 'Me Earl and the Dying Girl' и 'Somebody Up There Likes Me', някои от които и продуцира.

Публикувано на 09.12.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
The Last of Us

Джоел и Ел, събрани от обстоятелствата, трябва да разчитат един на друг и да оцелеят в една брутална Америка, където пандемия е унищожила света, който познаваме. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации