Снимка за Нийл Патрик Харис ще е звездата в новия комедиен сериал 'Uncoupled'!

Нийл Патрик Харис ще е звездата в новия комедиен сериал 'Uncoupled'!

Нийл Патрик Харис се завръща на комедийната сцена и на нас неговото чаровно присъствие определено ни липсваше! Той получи главната роля в предстоящия комедиен сериал на Netflix 'Uncoupled'. Сериалът е продуциран от Дарен Стар, който е създателят на хитовете 'Younger' и 'Emily in Paris', и Джефри Ричман, продуцента на успешната комедия 'Modern Family'.

Харис е световно известен с ролята си на женкаря Барни Стинсън в ситкома 'How I Met Your Mother', който продължи почти 10 години. Ролята му там беше една от най-оригиналните и запомнящи се от сериала, той бе безспорен любимец на зрителите.

Снимките на 'Uncoupled' ще започнат по-късно тази година в Ню Йорк. Историята ще разказва за Майкъл (Харис), който си мисли, че животът му е прекрасен, докато съпругът му един ден не го изостява след 17 годишен брак. Изведнъж той се оказва сингъл и на 40 в огромния хаотичен Ню Йорк.

Това не е първата продукция, по която актьора работи с Netflix. Гледахме го и в ролята на граф Олаф в 'A Series of Unfortunate Events'. Предстои ни да го видим и в филмите 'The Matrix 4' на Warner Bros., който ще излезе на 22-ри декември 2021 година, и 'The Unbearable Weight of Massive Talent' на Lionsgate, който излиза догодина на 22-ри април. 

Публикувано на 11.08.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации