Снимка за Очаква ни нова версия на филма 'Flight Of The Navigator'!

Очаква ни нова версия на филма 'Flight Of The Navigator'!

Disney Studios в момента работят над нова версия на филма от 1986 година 'Flight Of The Navigator'. Този път главната роля ще е женска, а режисьор и продуцент е американската актриса Брус Далас Хоуард, която вече 20 години покорява Холивуд.

Оригиналният филм е с Джоуи Крамър, Сара Джесика Паркър и Вероника Картрайт в главните роли и проследява историята на едно малко момче, което пътува 8 години напред във времето и се сблъсква с извънземен кораб на име Макс. Пол Робенс озвучава Макс. Филмът излезе през късния юли месец на 1986 година и беше сравнително успешен.

Джон Шварц и Джъстин Спринглер ще си партнират с Далас за продуцирането. Самата Далас не за първи път работи с Дисни - наскоро тя режисира два хитови епизода на сериала 'The Mandalorian' (Глава 4 и Глава 11) и епизод на друга тяхна предстояща продукция 'The Book of Boba Fett'.

Като актриса може да я гледаме във финала на поредицата 'Jurassic World', който се очаква да излезе на 10-ти юни 2022 година. Поредицата е изключително успешна и вече е спечелила повече от 5 милиарда $. Участва още във филми като 'The Village', 'Spider-Man 3', 'Terminator Salvation', 'Pete's Dragon' и 'Rocketman'. Номинирана е за много престижни награди и е една от блестящите звезди на своето поколение.

Публикувано на 20.09.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации