Снимка за 'Only Murders in the Building' - премиерна дата на 2-ри сезон!

'Only Murders in the Building' - премиерна дата на 2-ри сезон!

Hulu обяви премиерната дата на 2-рия сезон на своя хитов комедиен сериал 'Only Murders in the Building', с участието на Селена Гомез, Мартин Шорт и Стив Мартин в главните роли. Шоуто ще се завърне на екраните ни на 28-ми юни!

Първият сезон ни запозна с младата дама Мейбъл Мора (Гомез), Бродуей режисьора Оливър Путнам (Шорт) и пенсионирания ТВ актьор Чарлс-Хейдън Савадж (Мартин), трима непознати, които споделят страстта си към истински престъпления. След като в стария нюйоркски апартаментен комплекс, където живеят, се случва убийство, тримата съседи решават да започнат свой собствен подкаст и да разследват случая, които полицията обявява за самоубийство -  те обаче не са толкова сигурни.

Вторият сезон продължава откъдето за последно видяхме нашето трио, ужасени от смъртта на президента на комплекса Бъни Фолджър и в надпревара да разрешат новата мистерия. Този път всичко е по-сложно, защото те самите стават обект на конкурентен подкаст, а всичките им съседи си мислят, че те са извършили убийството.

'Only Murders in the Building' дебютира на платформата Hulu през миналия август и още на следващия месец беше подновен за нов сезон. Сериалът е създаден от Мартин и Джон Хофман (Grace & Frankie, Looking), а изпълнителни продуценти са Шорт, Гомез, създателя на 'This Is Us' Дан Фогелман и Джес Розенхал.

Долу можете да гледате промото, което погъделичка любопитството на зрителите, с участието на звездите Гомез, Мартин и Шорт.


Публикувано на 30.03.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Only Murders in the Building

Трима непознати, които до един са обсебени от мистериите, сами се оказват заплетени в една, след като техен съсед е намерен мъртъв. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации