Снимка за Остин Бътлър може би ще се присъедини към каста на 'Dune: Part Two'.

Остин Бътлър може би ще се присъедини към каста на 'Dune: Part Two'.

Звездата на 'Elvis' Остин Бътлър е започнал разговори с Warner Bros и Legendary за евентуална роля в 'Dune: Part Two'. Засега той се опитва да сключи сделка да играе Фойд-Раута в продължението. Флоренс Пъг е другата холивудска любимка, чието участие е също под въпрос. 

В първата част видяхме Тимъти Шамалет, Ребека Фъргюсън, Зендая и Джош Бролин, а филмът беше режисиран и написан от Денис Виленуеве, който също ще се завърне.

Legendary не потвърдиха или отрекоха слуха. Продукцията ще започне да се снима през есента, а ще излезе чак на 20-ти октомври 2023-та година.

Раута беше изигран от култовия Стинг във версията от 1984-та на Дейвид Линч, като героят е обичан и популярен след феновете на романа на Франк Херберт и се очаква да бъде много важен във втория филм. В романа той е по-младият племенник и наследник на Барон Владимир Харконен, който по нищо не му отстъпва - младежът е също така зъл и коварен.

'Dune: Part One' спечели изключително много приходи и добри ревюта и привлече милиони зрители както на платформите, така и в кината. 

Славата на Бътлър тръгна от ролята му в 'Once Upon a Time in Hollywood' на Куентин Тарантино, а скоро ни предстои да го гледаме и в главната роля в 'Elvis' на Баз Лурман. 

Публикувано на 15.03.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации