Снимка за 'Outlander': Тийзър на шести сезон!

'Outlander': Тийзър на шести сезон!

 “Започва.” обявява Claire Fraser, виждайки искрите на предстоящата война, така желаната революция, където старите потисници ще срещнат нови врагове, всичко това в предстоящия шести сезон на 'Outlander'.

 "Почти е тук."

 Въпреки, че все още няма обявена премиерна дата, поне вече имаме тийзър, който да залъже любопитството ни. Дългоочакваният шести сезон ще пристигне с осем епизода, а премиерният ще е цели 90 минути! Сюжетът ще се води по книгата  'A Breath of Snow and Ashes', която се фокусира върху Клеър и нейния любим Джейми, които се опитват да изградят спокоен живот в колониална Америка, една нелесна задача.

 Що се отнася до седми сезон, снимките са насрочени да започнат съвсем скоро, а и този път ще имаме цели 13 епизода! Неговата премиера ще е около края на 2022г. или началото на 2023г.

 Какъв ще е продуцентският състав?

 Сериалът е под опеката на следните компании: Tall Ship Productions, Left Bank Pictures и  Story Mining & Supply Company, със съдействието и на Sony Pictures Television. Ronald D Moore, Roberts, Davis, Toni Graphia, Andy Harries и Jim Kohlberg ще са изпълнителните продуценти на шоуто.

 Тийзър:

 

Първи кадри от шести сезон
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 10.10.2021 от Адрияна Кръстева

TV
Generic placeholder image
Outlander

Сериалът проследява историята на Claire Randall, омъжена военна медицинска сестра от 1945, която мистериозно е върната в миналото, чак в 1743, където се озовава в един непознат, за нея, свята, а опасностите дебнат отвсякъде. Когато е принудена да се омъжи за Jamie Fraser, достоен шотландски рицар с романтично сърце, връзката им се оказва пламенна, а сърцето на сестрата е разкъсано между тази нова любов и нейния съпруг. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации