Снимка за Премиерна дата на сериала 'The Lord Of The Rings'!

Премиерна дата на сериала 'The Lord Of The Rings'!

Снимките на първи сезон на предстоящия сериал на Amazon Studios 'The Lord Of The Rings' приключиха и научихме кога ще е премиерата!

Студиото ще излъчи първи епизод на сезона на 2-ри септември 2022 година. Все още не знаем какво ще е заглавието му. Нови епизоди ще излизат всяка седмица в Prime Video и повече от 240 страни по целия свят ще имат достъп до тях.

Amazon също така споделиха първата снимка от снимачната площадка на сериала. Снимките са в Нова Зенландия, а на тази можем да видим как ще изглежда света на Властелина на пръстените този път. Те отказаха да разкрият кой е героят, който виждаме в гръб, загледан в далечината. Знаем само, че снимката е от първия епизод.

Сериалът е създаден от Дж. Д. Пейн и Патрик МакКий. Той е описан като 'епична драма' и ще разказва за събития, случили се хиляди години преди тези от поредицата 'Lord Of The Rings' и романите на Дж. Р. Р. Толкин, на които те са базирани. Ще се запознаем с нови герои, а може дори да видим и някои от вече познатите ни любимци.

Участват Синтия Адай-Робинсън, Робърт Арамайо, Оуйн Артър, Максим Балдри, Морфид Кларк, Чарлс Едуардс, Назанин Бониади, Исмаел Круз Кордова, Тристан Гравел, Сър Лени Хенри, Ема Хорват, Маркела Кавана, Лоид Оуен, Меган Ричардс, Дилан Смит, Чарли Викарс, Бенджамин Уолкър и други.

'Нямам думи да опиша колко сме развълнувани всички да поведем нашата глобална публика на едно ново и епично приключение през Средната Земя', каза Дженифър Салк, шеф на Amazon Studios.

Публикувано на 05.08.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Властелинът на пръстените (The Lord of the Rings)

Действието се развива в Средната земя, където ще се развиват нови сюжети преди "Задругата на пръстена" от Дж. Р. Р. Толкин. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации