Снимка за 'Pretty Little Liars: Origianl Sin': Стари грешки и нови лъжи. Кой е А? (ПЪРВИ КАДРИ)

'Pretty Little Liars: Origianl Sin': Стари грешки и нови лъжи. Кой е А? (ПЪРВИ КАДРИ)

  Свидетели сме на поредната еволюция, която много фенове дълго очакваха. ‘Pretty Little Liars’ франчайза се завръща с нова доза мистерия и ужаси, само по HBO Max. По-долу можете да гледате официалния тийзър, който ще ви пренесе в завладяващата атмосфера на новите Лъжкини и новият А.

 ‘Pretty Little Liars: Origianl Sin’ ще дебютира на 28-ми юли, когато ще излязат три епизода от общо десетте. По два епизода можем да очакваме на 4-ти и 11-ти август, а финалните три епизода ще дебютират на 18-ти август.

 Новият сериал е продуциран и написан от Роберто Агире-Сакаса, в партньорство с Линдзи Калхуун Бринг. Мрачната, тийн драма, ни запознава с ново поколение от Лъжци, които са тормозени от А – маскиран убиец, решен да ги накаже, както са собствените им грешки, така и за тези на техните майки.

 Какъв е сюжетът на ‘Pretty Little Liars: Original Sin’?

 Преди двадесет години, поредица от трагични събития почти успя да разруши баланса в Millwood. Сега, в наши дни, група от различни тийн момичета – чисто нови Малки лъжкини – се намират в неприятна ситуация, в които са тормозени от неизвестния А. Те трябва да платят за тайния грях на техните родители, извършен преди две десетилетия…както и са своите собствени. Тази мрачна драма за израстването и ужаса, ние пренася на километри от Rosewood, но във вече съществуващата вселена на ‘Pretty Little Liars’ – в чисто нов град, с ново поколение Малки лъжкини.

 Какъв е продуцентският състав на ‘Pretty Little Liars: Original Sin’?

 Сериалът е продуциран от продуцентската къща на Агире-Сакаса – Muckle Man Productions, в партньорство с Alloy Entertainment и Warner Bros. Television. Марлийн Кинг, разработвала оригиналния сериал ‘Pretty Little Liars’, Майкъл Граси, Каролин Барон, Лесли Моргенщайн, от Alloy и Гина Гироламо също са изпълнителни продуценти на сериала, който е базиран на бестселър книжната поредица на Сара Шепард, които са публикувани от Alloy Entertainment.

 Тук можете да гледате първите кадри, които ни подсказват какво можем да очакваме от новия сериал и новите малки лъжкини:


Публикувано на 17.06.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Pretty Little Liars: Original Sin

Преди двадесет години поредица от злощастни събития разкъсва градчето Millwood. Миналото е минало, но ето, че се появяват нова група от малки лъжкини, които са тормозени от неизвестен злодей, дали история ще се повтори и духовете от миналото ще изплуват? Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации