Снимка за Променена е премиерната дата на 'Morbius'!

Променена е премиерната дата на 'Morbius'!

Sony отложи премиерата на филма на Marvel 'Morbius', с участието на носителя на Academy Award Джаред Лето. Първоначалто се очакваше той да излезе на 28-ми януари 2022 година, но сега ще го видим по кината чак на 1-ви април.

Дочухме, че причината за това е огромният успех на последния проект на Marvel 'Spider-Man: No Way Home', който се превърна в най-печелившия филм на 2021 година, въпреки че дебютира едва в края и - на 17-ти декември. Продукцията досега е спечелила 1,36 милиарда $ и продължава да привлича милиони нови зрители пред кино екраните всеки ден. На такъв успех се надява студиото и за 'Morbius', затова те решиха, че най-сигурната стратегия е да изчакат.

На 28-ми януари ще излязат няколко силни продукции, които преди промяната щяха да са конкуренция на супергеройското приключение - например криминалната драма на IFC Films 'Clean' с участието на Ейдриън Броуди, Глен Флешлер, Ричи Мерит и Чандлър ДюПонт, и музикалният документален филм 'Charli XCX: Alone Together' на Greenwhich Entertainment.

'Morbius', режисиран от Даниел Еспиноса, разказва историята на антигероя Майкъл Морбиус. Тежко заразен с рядко срещано кръвно заболяване и решен да спаси останалите, страдащи от същата участ, Др. Морбиус решава да поеме отчаян риск. Първо изглежда, сякаш той е бил успешен, но изведнъж неговата тъмна страна е отключена. Ще успее ли доброто да победи злото или Морбиус ще се поддаде на своите нови мистериозни нужди?

Участват още Мат Смит, Адриа Аржона, Джаред Харис, Ал Мадригал и Тайрес Гибсън. Филмът е базиран на комиксите на Марвел, които Мат Сазама и Бърк Шарплес адаптираха за екранизация.

Публикувано на 05.01.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации