Снимка за 'Queer As Folk': Jesse James Keitel се присъединява към екипа на сериала!

'Queer As Folk': Jesse James Keitel се присъединява към екипа на сериала!

 'Queer As Folk' се завръща на малкия екран, новина която със сигурност ще трогне малко по-големите, но сме сигурни, че тематиката ще се хареса и от днешното поколение и сериалът ще спечели много нови фенове

 Сигурни сме, че това 'интро' буди много въпросителни за онези които не са чували за сериала, нека започнем от самото начало. Първата поява на 'Quer As Folk' е през 1999г., за съжаление британската версия продуцира само десет епизода и идва краят на сериалът. В това първо издание се разказва за трима гея живеещи в Манчестър. Създателят му  Russell T. Davies ще се включи и в новия римейк на сериала като изпълнителен продуцент.

 След оригиналната, британска, версия, естествено, няма как да минем и без американска такава. Техният сериал издържа пет сезона и е доста популярен по времето си, 2000-2005г. Той е съсредоточен около група от гей приятели и е насочен към наболели проблеми като еднополовите бракове и ХИВ.

 Стигаме до последните новини! Този път щафетата отново е поета от Америка и очакваме ударно завръщане, отново ще се засегнат наболели теми свързани с LGTBQ обществото, но ще са тези които ни вълнуват в наши дни. А и да не забравяме, че този път действието ще е в невероятни Ню Орлиънс!

 Jesse James Keitelе едно от официално обявените имена в актьорския състав, тя ще изиграе ролята на Кейтел, тя транс и бивша купонджиийка която се опитва да порасне.

 Очаквайте всички подробности при нас!


Публикувано на 21.08.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Queer as Folk

Животите и любовните приключения и неволи на група гей приятели, живеещи в Питсбърг, Пенсилвания. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации