Снимка за 'Queer As Folk': Първи снимки от сериала и прочувствени думи на Жаклин Мур!

'Queer As Folk': Първи снимки от сериала и прочувствени думи на Жаклин Мур!

 Британският сериал на Ръсел Т. Дейвис и Стефан Дън, ‘Queer as Folk’ пристига в стрийминг платформата Peacock.

 Драмата ще дебютира в четвъртък, 9-ти юни. В нея участват звездите Девин Уей, Фин Аргус, Джеси Кейтел, Си Джей, Джони Сибили и Раян О’Конъл. Сред гост звездите са Ким Катрал, Джулиет Левис, Ед Беглей и Нийл ДиМарко.

 ‘Queer as Folk’ отново изследва живота на разнообразна група от приятели в Ню Орлиънс, чиито животи се променят радикално в резултат от ужасна трагедия.

 Изявление на Стефан Дън:

“Много съм горд от онова, което постигнахме през 1999-та година, но в queer-години – това беше преди цяло хилядолетие! Като общество, ние радикализирахме, изследвахме, отворихме и открихме цял нов свят, свят с нови врагове и нови съюзници, а имахме толкова много, още, да разкажем. Реших, че е време едно изцяло ново поколение на наследи това заглавие. През 2022-та година, шоуто е много по-разнообразно, по-диво, по-освободено, по-ядосано – всичко, което едно queer шоу трябва да бъде.”

 Какъв е продуцентският състав на ‘Queer as Folk’?

 Лий Айзенберг, Емили Брехт, Ръсел Дейвис и Никола Шиндлер са изпълнителни продуценти, заедно с Луиз Педерсен, за All3 Media International, медиата дистрибутор на формата. Създатели, сценарист и изпълнителен продуцент е Стефан Дън, който ще е директор, както на пилотни, така и на други епизоди. През това време Жаклин Мур ще играе ролята на сценарист и изпълнителен продуцент. USP, част от Universal Studio Group, е главният продуцент на шоуто.

  Изявление на Жаклин Мур:

 “Дълбоко вярвам, че силата на разказва идва от това да накара хората да се почувстват забелязани, но няма как да не забележа екстремните граници, които изкуството е поставило пред транссексуалните хора. Винаги сме представени, или като светци и герои, които оцеляват в предубеденото общество, или злодеи изпратени от друга ера. С ‘Queer as Folk’, искахме да изобразил тези герои и да ги покажем в тяхната естествена среда. Хора, които са сложни. Които са забавни, грижовни, дефектни, понякога егоистични, но и заслужаващи любов. Заслужават своя разказ. Като транс жена, аз се вълнувам, че предприемаме крачки да преодолеем разказването на истории, които се противопоставят на нашата базисна човечност. Надеждата ми е в това ‘Queer as Folk’ да е една такава стъпка. ”


Първи снимки
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 15.04.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Queer as Folk

Животите и любовните приключения и неволи на група гей приятели, живеещи в Питсбърг, Пенсилвания. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации