Снимка за 'Raised By  Wolves' - прекратен след два сезона!

'Raised By Wolves' - прекратен след два сезона!

За съжаление трети сезон на 'Raised by Wolves' няма да има. HBO Max прекратиха научно-фантастичната драма след два сезона, стана ясно вчера.

'Въпреки че няма да продължим 'Raised by Wolves' за трети сезон, ние сме повече от благодарни на каста и екипа, нашите създатели Арън Гузиковски, Радли Скот и Дейвид Зукър, както и на всички от Scott Free Productions, за тяхната красива креативност и уникална способност да пренесат феновете в създадения от тях свят', казаха от HBO Max. 

Създаден от Гузиковски, сериалът се фокусира върху два андроида, която имат тежката задача да отгледат човешки деца на една мистериозна нова планета.

Във втория сезон, родителите андройди Майка и Баща, заедно с техните шест човешки деца, се присъединиха към атеистка колония в тропическата зона на планетата. Да се научат да оцеляват в това общество обаче е едва началото на техните проблеми... Истинското дете на Майката заплашва да убие малкото, което е останало от човешката раса и да я доведе до край.

Новините бяха споделени в туитър от звездата на сериала Абубакар Салим, като вдъхна надежда на феновете, че има все пак някаква надежда сериалът да бъде продължен.

'Не ни изненадва, особено предвид какво се случва в Warner, че много шоута ще останат незавършени. За съжаление, едно от тях е 'Raised by Wolves', написа той в социалната мрежа.

'Нищо не е сигурно все още. Има причина нищо да не е обявено официално. Има надежда. Виждате ли, ние сме в уникална позиция - ние сме планирали изцяло сюжетната линия, имаме екип, висок рейтинг от критиците, и най-важното фенове по целия свят, които не могат да бъдат игнорирани. Причината нищо да не е официално, защото я има надеждата историята ни да си намери нов дом. Докато пиша това, Scott Free Productions представят нашия свят на други разказвачи на истории. Затова ще ви помоля да продължите да изразявате любовта си към шоуто в Twitter', завърши актьорът.

Дали това ще се случи, нищо не се знае, но ако 'Raised by Wolves' ви е спечелил, не забравяйте да го покажете. 

Публикувано на 04.06.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации