Снимка за 'Reboot': Нов ситком от създателя на 'Модерно семейство'!

'Reboot': Нов ситком от създателя на 'Модерно семейство'!

 Hulu започна работа по комедийния сериал ‘Reboot’, със създател Стивън Левитан. Левитан е същинска легенда в ситком средите, сигурни сме, че всяко негово произведение ще се превърне в тотален хит. 

 “След 30 години работа ввърху телевизионни комедии, това е моето любовно писмо към ситкомите, както и, ако трябва да бъда честен, много нужна терапия - са думите на Левитан.” 

 Какъв е сюжетът на сериала? 

 'Reboot’ се потапя в телевизионната ирония на съвремието. Масово наблюдаваме тенденцията да се съживяват хитови ситкоми от преди двадесет години. Този сериал ще разкаже историята на един проблемен актьорски състав, на ситком от преди години, който се събира, за да работи отново заедно. Сега те трябва да се справят с неразрешените си проблеми в днешния бързо променящ се свят.  

 Джордън Хелман, част от екипа на Hulu: 

 “Изключителното портфолио на Стийв говори само за себе си. ‘Modern Family’, беше брилянтно хрумване, което се хареса на масите, генерирайки милиони зрители, които, седмица след седмица, се смееха с този сериал, превръщайки го в глобална сензация. Поласкани сме, че Hulu ще се превърне в дома, в кото Стийв ще се завърне на телевизионната сцена, със своя сериал - ‘Reboot’. Имайки предвид множеството ни успешни комедийни проекти, като ‘Only Murders in the Building’, ‘Pen 15’, ‘Ramy’ и още много други, вярваме, че публиката ни ще обикне забавна сатира като ‘Reboot’” 

Публикувано на 19.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации