Снимка за Рейчъл Бей Джоунс с роля в 'The Good Doctor'!

Рейчъл Бей Джоунс с роля в 'The Good Doctor'!

Носителката на Tony Рейчъл Бей Джоунс (Dear Evan Hansen) получи една от новите главни роли в предстоящия 5-ти сезон на медицинската драма 'The Good Doctor' на ABC.

Мрежата за момента пази детайлите около нейната героиня в тайна. Ще разберем всичко на 27-ми септември, когато е премиерата на сезона и следователно дебюта на Джоунс в шоуто.

Тя се присъединява към екипа в едно нестабилно време - Sony Pictures Television и ABC Signature правят много промени в актьорските състави. Други попълнения към новия сезон са Ноа Галвин и Бриа Симон Хендерсън, с които за първи път се запознахме в предишния, и Освалдо Бенавидез, който беше гост звезда във финала на 4-ти сезон. Антония Томас, която беше в сериала от самото начало, напусна по същото време.

Нюйоркчанката Джоунс започва кариерата си на Бродуей през 1989 година. Днес тя е известна най-вече от ролята си като Хайди Хансен, майката на Еван, в оригиналния Бродуей каст на 'Dear Evan Hansen', за която спечели наградата Tony за 'Best Featured Actress in a Musical'. Участвала е и в други изпълнения на Бродуей като 'Pippin', 'Hair' и 'Women on the Verge of a Nervous Breakdown'. В телевизията играе в сериала на CBS 'The United States of Al', 'Panic' на Amazon и 'Why Women Kill' на Paramount+.

Публикувано на 30.08.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Добрият доктор (The Good Doctor)

Талантливият и вече пораснал Фреди Хаймор е в ролята на доктор Шон Мърфи - млад хирург с аутизъм и савант-синдром. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации