Снимка за Шарлот Ричи се присъединява към каста на 'You'!

Шарлот Ричи се присъединява към каста на 'You'!

Шарлот Ричи, звездата на британския сериал 'Ghosts', получи главната роля в предстоящия 4-ти сезон на хитовете шоу на Netflix 'You', където ще си партнира с Пен Баджли.

'You', базиран на романа със същото име на Каролайн Кепнес, търси отговор на въпроса 'Какво ще направиш за любовта?'. Звездата на сериала Баджли е в ролята на Джо Голдберг, мъж, който е готов на абсолютно всичко, щом любовта е наградата.

Ричи ще играе Кейт. Умна, независима, винаги с широко отворено очи и остра интуиция. Тя е лоялна към приятелите си, голяма подкрепа за всеки, който е близък с нея. Дъщеря на хаотична майка-бохемка, Кейт работи здраво цял живот, за да създаде бъдеще за себе си и се издига в обществото, като накрая става управител на галерия за изкуство. Често е описвана като студена и като 'възрастния в стаята'. Кейт е изключително привързана към най-добрата си приятелка Лейди Фийби, сладко и наивно момиче, чието богаство и слава често я правят жертва на неискрени хора. Тя повече си пада по-сделките, щом опре до любовта, затова се среща с егоцентричния Малкълм, без да има нищо сериозно между тях. Когато Малкълм поканва Джо, американски аутсайдер, в техния привелигирован свят, Кейт не само че не го харесва, ами и усеща, че той не е този, за когото се представя.

Последно видяхме Джо в Париж, но от описанието на Кейт, играна от британката Ричи, усещаме, че може би действието ще се премести във Великобритания. Нищо обаче още не е ясно, а Netflix тепърва предстои да разкрие тайните си.

Това е второто попълнение за каста на новия сезон, което ни става ясно. Първата звезда, за която научихме, бе Лукас Гейдж.

Ричи е известна с ролята си на сестра Барбара в 'Call the Midwife' на BBC, както и със сериалите 'Granchester', 'Feel Good', и, разбира се, 'Ghosts'. Виждали сме я още в 'Dead Pixels' на CW, а бъдещите и проекти включват 'Wonka' на Heyday и Warner Bros, където ще си партнира с Тимъти Шамалет и режисьора Пол Кинг. 


Публикувано на 28.03.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Ти (You)

Опасно очарователен, интензивно натрапчив млад мъж предприема крайни мерки, за да се вмъкне в живота на онези, от които е заинтригуван. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации