Снимка за 'Sirens' - първи клип от новата продукция на Animal Pictures!

'Sirens' - първи клип от новата продукция на Animal Pictures!

Излезе първото видео от новата продукция на Animal Pictures - 'Sirens' с участието на Наташа Лион и Мая Рудолф, която ще дебютира на 23-ти януари 2022 година по време на състезанието 'World Cinema Documentary'. Филмът е режисиран от Рита Багдади и разказва историята на първата женска метъл група от близкият изток, Slave to Sirens, и техния път към славата, изпълнен с разрушение, приятелство и индивидуалност.

Действието се развива в Бейрут, където Лилас и колежките и Шери, Мая, Алма и Татяна имат големи мечти, но малко възможности. След като изпълнението им на музикален фестивал във Великобритания не им носи славата и успеха, на които се надяват, Лилас се връща в Либия. По същото време приятелството и с китаристката Шери започва да се срутва. Бъдещето на групата, страната и мечтите и е изложено на риск, а Лилас се намира на кръстопът. Тя трябва да реши какъв лидер иска да бъде, не само в името на бандата, ами и като млада жена, която се опитва да намери себе си в Либия, регион в близкия изток, сложен също колкото всяка една от самите Сирени.

Багдади и Камила Хал са продуценти, заедно със Синди Холанд, Джон Бокардно, Дерек Есплин и Дейв Пел. 

Багдади работи и живее в Ел Ей, тя е от марокански-американски произход, а нейният първи документален филм 'My Country No More' спечели наградата за най-добър филм на филмовия фестивал Big Sky Documentary, а вторият и проект 'City Rising' получава награда Emmy за най-добър филм, базиран на социален проблем.

Рудолф, Лион и инди продуцента Бехренс създадоха Animal Pictures през 2018 година. В момента компанията работи върху проекти като 'Russian Doll' на Netflix и все още неименувана продукция на Hulu с участието на Роуан Бланшард и Аули И' Кравалхо.

Клипът може да гледате долу.


Публикувано на 17.01.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации