Снимка за 'Slow Horses': Шпионската сага продължава!

'Slow Horses': Шпионската сага продължава!

 Още преди премиерата на втория си сезон, сериалът ‘Slow Horses’ се радва да предварително подновяване за още два сезона. Надяваме се това да зарадва феновете на шпионската драма, в която участва и носителят на награда ‘Оскар’ – Гари Олдман. Трети и четвърти сезон на сериала ще са адаптираните по следващите две книги на Мик Херън‘Куци коне’.

 Какъв е сюжетът на ‘Slow Horses’?

 Сериалът, който издига черния хумор на пиедестал, е шпионска драма, която проследява трудно функциониращ екип от британски разузнавателни агенти, които служат в депо за сметища на MI5 и са неофициално познато, като Slough House. Олдман е в ролята на Джаксън Ламб, брилянтният, но и сприхав, ръководител на шпионите. Ламб и останалите се озовават в депото заради своите кариерни грешки, или иначе казано – честата им непохватност в шпионския свят.

 Какво да очакваме в трети и четвърти сезон на ‘Slow Horses’?

 Трети сезон: Дискредитираните шпиони на Джаксън Ламб работят заедно, за да открият лъжлив агент, когато един от техните бива отвлечен.

 Четвърти сезон: Тук започваме с бомбардировка, която детонира лични тайни, разтрисайки вече нестабилните основи на ‘Куци коне.’

 Първият сезон на ‘Slow Horses’, състоящ се от шест епизода, бе пуснат за целия свят по Apple TV+ на 1-ви април. Вторият сезон, ръководен от Джеръми Ловеринг, е насрочен за премиера по-късно тази година.

 Какъв е продуцентският състав на ‘Slow Horses’?

 Сериалът е продуциран за Apple TV+ от See Saw Films, а телевизионната му адаптация е направена от Уил Смит. Изпълнителни продуценти на драма са: Джейми Лауренсън, Хакан Кузета, Иан Канинг, Емиле Шерман, Дъглас Урбански, Гали Мутрукс, Уил Смит, Джейн Робъртсън и Грахам Йост. Посочен за директор на трети сезон е Сеул Метцщайн, а директорът на четвъртия сезон все още не е обявен.


Публикувано на 01.06.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации