Снимка за 'Sonic the Hedgehog': Франчайзът се разраства, очаквайте филми и сериал!

'Sonic the Hedgehog': Франчайзът се разраства, очаквайте филми и сериал!

 Въпреки, че все още вторият филм дори не е излязъл, от Paramount Pictures и Sega Corp побързаха да започнат следващите проекти, които ще разширят вселената на ‘Sonic the Hedgehog’. Идеите им се разпростират, както до телевизионната, така и до филмовата индустрия.

 Paramount и Sega работят усилено по продукцията на третия филм от франчайза, докато Sega и Paramoun+ се готвят да пуснат първия игрален сериал от Sonic вселената, който, най-вероятно, ще видим през 2023-та година. В продукцията ще участва персонажа Кнъклъс, озвучаван от Идрис Елба.

 Изявление на Харуки Сатоми, CEO на Sega:

 “За нас е удоволствие на ви съобщим, че третият Sonic филм и първият Sonic сериал са вече в продукция. Партньорството ни с Paramount е изключително и се вълнуваме от възможността да продължим разширяването на франчайза на ‘Sonic the Hedgehog, заедно с тях. 2022-ра година се очертава, като една изключително важна година за франчайза, с втория филм, който ще излезе през април и с играта ’Sonic Frontiers’, която ще е при нас съвсем скоро. Соник е обичан от феновете по цял свят, тази любов не стихна през последните 30 години и ние искаме да продължим да ви носим още запомнящи се моменти и преживявани още много години.”

 Изявление на Браян Робинс:

 “Повече от три десетилетия, ‘Sonic the Hedgehog’ изгражда цветни и уникални персонажи, което генерират вярна фен база. Гледаме напред, към продължаването на съвместната ни работа със Sega, Neal Moritz и всички останали творчески партньори, с които ще продължим да изследваме нови и нови начини франчайзът на ‘Sonic the Hedgehog’ да достига своята лоялна публика по света.”

 Какъв е сюжетът на ‘Sonic the Hedgehog’?

 Франчайзът е базиран на едноименните игри на Sega. Сюжетът на филмите разказва историята на най-бързия таралеж в света, докато то опознава новия си дом на Земята. Първата част от филмовата поредица бе пусната през февруари, 2020-та година, където Соник си намери най-добър приятел – Том. Двамата се съюзиха, в името на общата им цел – да опазят Земята от злия гений – доктор Роботник и неговите платове за световна доминация. В този семеен филм, участват и Тика Съмптер, и Бен Швартц, като гласа зад Соник.

 Изявление на Нийл Моритц:

 “Светът на ‘Sonic the Hedgehog’ улавя въображението от десетилетия и ние сме развълнувани, че имаме възможност да разширим франчайза до неговия лимит, да предложим продукции от световен клас и то, както на големия екран, така и на малкия в домовете на неговите фенове. Небето, наистина, е лимитът и аз съм изключително горд, че имам възможността да съм част от създаването на ново Sonic съдържание за дългогодишните фенове, запознавайки цяло ново поколение с него.”


Публикувано на 01.03.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации