Снимка за 'Space Force': Сериалът е прекратен!

'Space Force': Сериалът е прекратен!

 Netflix взе решение да не подновява серийната комедия на Грег Даниел и Стийв Карел, “Space Force” за трети сезон. Сигурни сме, че много фенове ще са разочаровани, но не можем да кажем, че не беше очаквано.

  Решението за сериала, в който участват Джон Малкович и Бен Швартц, заедно с Карел, идва два и половина месеца след премиерата на втори сезон на 18-ти февруари. Сериалът не успя да се класира в топ 10 на седмичната Nielsen класация, но направи смел дебют в класацията за оригинално съдържание на Nielson, започвайки от №8 и изкачвайки се до №7, още следващата седмица. Също така, за кратко, присъстваше в дневната класация за топ 10 на Netflix, достигайки до едва пето място, докато първи сезон се радваше на по-дълъг престой на първо.

 Гледаемостта спрямо цената е ключов фактор за Netflix при взимане на решения за подновяване на шоу, съответно за скъпи сериали, какъвто е “Space Force” летвата е вдигната много високо. Съвсем скоро стриймърът прекрати и “Raising Dion”, който дебютира почти по същото време, като “Space Force” и достигна едно, или две, нива повече в Nielsen Original класацията.

 “Space Force” имаше сериозна заявка, събирайки отново разработчика/изпълнителен продуцент на “The Office” – Даниел и звездата Карел. За всички беше ясно, че идеята за сериала е силно повлияна от администрацията на Тръмп за създаването на “Space Force”. Шоуто се върти около група от хора, които са наети, за създаване на шестата дивизия на United States Armed Forces, “Space Force”. В продукцията участват актьори от най-висок клас, като: Карел, Малкович, Швартц, Тауни Нюсън, Диана Силвърс, Дон Лейк и Джими Янг.

 Сезон две започна с генерал Найрд и неговия екип, които трябва да се докажат своята стойност пред новата администрация, докато се борят с личните си проблеми.

 Данелс продължава да работи с Netflix, където разработва други проекти, включително анимираните комедии“Bad Crimes” и “Exploding Kittens”.

 Комедията се оказа по-трудна нисша за Netflix и други стриймър, по-трудна от драмата със сигурност. 

 Какъв е продуцентският състав на “Space Force”?

 Сериалът е създаден от Карел и Грег Даниелс, които съвместно са шоурънъри, заедно с Норм Хичок. Даниелс и Хичок са изпълнителни продуценти, заедно с Карел, Хауърд Клайн, Брент Форестър и Кен Квапис.


Публикувано на 02.05.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Space Force

Сериалът разказва историята на шестата дивизия на въоражените сили на САЩ, а именно космическите войски и каква е тяхната задача и роля в опазването на света. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации