Снимка за 'Squid Game' - ето го тийзъра на 2-ри сезон!

'Squid Game' - ето го тийзъра на 2-ри сезон!

Netflix пусна кратък тийзър на 2-рия сезон на хитовата драма 'Squid Game', заедно със съобщение от създателя, режисьора, сценариста и продуцента Хванг Донг-Хюк, което съдържаше детайли за това кои герои ще се завърнат.

'Червена светлина... ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА! 'Squid Game' официално се завръща за 2-ри сезон!', написаха Netflix в пост в социалните мрежи, заедно с новото видео.

'Отне 12 години на първия сезон на сериала да стане реалност миналата година. И отне само 12 дни на 'Squid Game' да се превърне в най-гледаното шоу в Netflix', така трогващо започва съобщението на режисьора Хванг. Той благодари на феновете за това, че обичат и подкрепят неговото творение. Хванг също така развълнува лоялните зрители, като сподели, че двамата главни герой - протагониста Сонг Ги-Хун и антагониста The Front Man - ще се завърнат в ролите си. 

Вторият сезон стана факт, след като първия сезон на корейското шоу беше огромен успех за платформата. Сериалът е гледан общо 1,65 милиарда часа през първите четири седмици след дебюта си миналата есен, което го прави най-гледаното и успешно шоу на Netflix. Той също така е номиниран и е спечелил множество награди, а този юли ще видим и дали ще получи номинации на наградите Emmy.


Публикувано на 13.06.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации