Снимка за 'Squid Game': Какво да очакваме от втори сезон?

'Squid Game': Какво да очакваме от втори сезон?

🔺🔴🟥

Нека игрите започнат!

Напълно очаквано, 'Squid Game' ще се завърне за втори сезон, дори и все още да не е официално потвърдено от стриймъра Netflix"Големият шеф", а именно Hwang Dong-hyuk, който е всичко в едно: създател, продуцент, директор и сценарист, подхвърли на феновете, че в момента "подготвя домашното си". Корейската драма завладя сърцата на 142 милиона домакинства, превръщайки се в най-гледаната продукция на Netflix. Разбираемо, с голямата слава идва и отговорността, сега Hwang е изправен пред трудността да надгради първия сезон и да създаде още по-уникален сюжет.

🔺🔴🟥

'Squid Game' е сериал, който е близък до голям процент от хората. Игрите в него са целенасочено лесни и подбрани така, че да имат еквивалент в повечето култури. Историите на персонажите са добре подбрани и отговарят на бита на голяма част от обществото в наши дни. Развитието и надграждането на сюжетната линия със сигурност ще е трудоемко, при толкова успешни продукции трябва да се стъпва изключително деликатно, защото често наблюдаваме как след успешен първи сезон продуцентите се самозабравят и изкарват некачествено продължение.

🔺🔴🟥

 "Създадох 'Squid Game' не само от консуматорска гледна точки, исках публиката на преживее съдбите на героите. Нужно ли е да живеем в такъм свят? Какво можем да направим по въпроса?” са думите на Hwang.

🔺🔴🟥

  "Бащата" на продукцията е вдъхновен от собствените си наблюдения, през годините, изпитвайки съжаление към създалата се пропаст между бедни и богати. Сериалът дойде точно навреме, защото пандемията засили бедността и накара хората да се впуснат в безкрайни кредити, а краят дори не се вижда.

Публикувано на 10.11.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Squid Game

Стотици играчи се събират за да участват в мистериозно състезание. Какво е общото между тях? Това е последната им възможност. Те са млади, стари, жени, мъже - всеки от които е загубил, почти, всичко в живота, а лихварите са по петите им. А какви са въпросните игри? Съвсем обикновени, детски, но с раличаката, че тук загубилите биват убивани. Ще остане един и кървавите 45.6 билиона ще са само негови! Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации