Снимка за 'Странни неща': Първи снимки от четвърти сезон!

'Странни неща': Първи снимки от четвърти сезон!

 Netflix разкри първите снимки от предстоящия четвърти сезон на ‘Stranger Things’ и те със сигурност оставят плашещ привкус за онова, което предстои. 

 Както вече знаете, четвърти сезон ще бъде разделен на два тома. Първият том ще излезе на 27-ми май, а вторият на 1-ви юли. Първият том ще ни отведе шест месеца след финалните събития в трети сезон, в които нашите герои се впуснаха в ожесточена битка с Mind Flayer, по средата на мол Starcourt. 

 Официалният въвеждащ цитат е: 

 “Изминаха шест месеца от битката в Starcourt, която доведе до терор и унищожение за Хаукинс. Затруднявайки се с последиците, нашата група от приятели се разделят за първи път, а усложненията в гимназията не правят нищо от това по-лесно. В изключително уязвими времена, нова и ужасяващата свръхсила се подава на повърхността, представяйки страшна мистерия, чието разрешаване може да спре ужасите в градчето, един път завинаги.” 

 В интервю в подкаста на Present Company, с водещ Криста Смит, братята Дъфър казват на Смит, че четвърти сезон ще е много по-мрачен, ще носи типично “филм на ужасите” настроение. 

 “Когато представихме този проект на Netflix, преди толко години, ние го представихме по следния начин: децата бяха ‘The Goonies.’ Това е тяхната история. А родителите бяха ‘Jaws’ и ‘Close Ecounter’, а пък тийнейджърите - ‘Nightmare on Elm Streer’, или ‘Halloween’. Но тази година, ние вече нямаме деца. Съответно, повече не можем да използваме ‘The Goonies’. Съответно, изведнъж, ние навлизаме много по-дълбоко в територията на филмите на ужасите, която толкова обичаме. Беше забавно да направим тази промяна.” 

 Кои актьори се завръщат за четвъртия сезон на ‘Stranger Things’? 

 Завръщат се: Уинона Райдър, Дейвид Харбор, Мили Боби Браун, Фин Уолфхард, Ноа Шнап, Гатен Матаразо, Кейлъб Маклахлин, Наталия Диер, Джо Кийри, Чарли Хийтън, Сади Синк, Мая Хауки, Приа Фъргюсън, Кара Бионо и Брет Гелман. 

 Кои са новите попълнения в състава на 'Stranger Things'?


АктьорПерсонаж
Робърт Енглънд
Виктор Крийл
Джейми Кембъл Бауър
Питър Балард
Едуардо ФранкоАргил
Джозеф КуиннЕди Мънсън
Шърман ОгъстъсКолонел Съливан
Мейсън ДайДжейсън Карвър
Никола ДжурикоЮри
Том ВлашихаДимитрий
Майлс ТруйтПатрик
Реджина ЧенКели
Грейс ван ДийнКриси
Амибет Макнълти

Вики

  Какъв е продуцентският състав на 'Stranger Things'?

 Сериалът е създаден от The Duffer Brothers и е продуциран от Monkey Massacre Productions и 21 Laps Entertainment. The Duffer Brothers изпълняват ролята на изпълнителни продуценти на сериала, заедно с Шон Леви и Дан Коен, от 21 Laps Entertainment, Иан Патерсън и Къртис Гуин.


Публикувано на 24.03.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Странни неща (Stranger Things)

На 6 ноември 1983 г. в щата Индиана по загадъчен начин изчезва 12-годишния Уил Байърс. Майката на изчезналото момче, Джойс (Уинона Райдър), прави всичко, за да го открие. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации