Снимка за 'Странни неща': Ще разберем ли какво да очакваме от новия сезон?

'Странни неща': Ще разберем ли какво да очакваме от новия сезон?

 В сряда, братята Дъфър говориха за еволюцията на ‘Stranger Things’ в четвърти сезон и как от телевизионна версия на ‘The Goonies’, в миналите години, сериалът се превърне хорър шоу вдъхновено от ‘A Nightmare on Elm Street’ и ‘Hellraiser’.

 Изявление на Рос Дъфър:

 “Децата вече не са деца. Те са в гимназията. Изведнъж това отвори много врати пред нас. Можем да ги поставим в опасност, която е наистина страшна.”

 Но понякога най-страшните неща не са свръхестествените чудовища, а спортистите и мажоретките, които тероризират невинни деца, като Eleven.

 Изявление на Рос Дъфър:

 “Много от ужаса идва от хората в историята, тъмнината във всички нас. Всъщност, този сезон не е по-различен.”

 За съжаление, никой не издаде някои и друга тайна от кухнята на Том 2, който трябва да излезе на 1-ви юни. По-младите актьори разказваха за това какво е да играят гимназисти и през какво трябва да преминат.

 Изявление на Гатен Матарацо:

 “Със сигурност да бъде по-самоуверен е цел за Дъстин. Обърна много внимание на това да акцентира на външни си вид. Мисля, че е обикновено търсене на самоувереност, може би мотивирано от приятелството му със Стийв.”

 Изявление на Кейл Маклафлик:

“Разбирам къде е Лукас и неговият живот. По един начин минава през времена в които се чудиш кой си, къде се вписваш. Той имаше нуждата да преживее авантюра, за да може да оцени своята любов към приятелите си и зубърът който е.” 

Други интересни акценти от шоуто в сряда, които биха били интересни на зрителите:

  • Дейвид Харбър (Хопър) казва, че сцените му в затвора са заснети в действително място във Вилнюс, Литва, където снегът създава някои мразовити моменти - особено когато героят му трябваше да бяга навън.
  • Братят Дъфър споделиха, че са имали желание да убият по-рано Стийв. За радост на феновете на Джо Кийри, това бързо се променило. “Не е все едно ние променяме нарочно всичко в хода на действие. Персонажите са тези които водят нашите решения.”
  • Сейди Синк накратко засегна вълнуващата сцена на Макс, където тя бяга от лапите на Векна и обратно към приятелите си. „Това е снимано в продължение на четири дни. Имаше много време, прекарано в брони“, каза тя. „Беше доста интензивно. Имахме късмет. Имаше практически ефекти. Това го направи по-лесно, вместо да се взираме в мъж в зелен костюм."
  • Джоузеф Куин (Еди Мънсън) направи най-добрия комплимент на братята Дъфър, като описа ‘Stranger Things’, сякаш „Спилбърг и Джон Карпентър режисират Скуби Ду. Това е шоу."

 Бърз поглед в онова което предстои:

 

Публикувано на 14.06.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации