Снимка за 'The Blacklist' - подновен за 10-ти сезон!

'The Blacklist' - подновен за 10-ти сезон!

Деветият сезон на криминалната драма 'The Blacklist' все още е в ефир, но без колебание NBC я подновиха за нов десети сезон!

Джеймс Спейдър ще се завърне, докато предстоящият сезон ще бъде втория без партньорката му Меган Буун, която напусна шоуто накрая на 8-ми сезон, и неговия създател Джон Бокенкамп. Продуцент отново ще бъде Джон Айзендрат, който е в сериала от самото начало и е един от малкото, които са се задържали.

Спейдър обяви завръщането, докато беше на площадката на 'The Tonight Show', за да промотира завръщането на 'The Blacklist' - можете да гледате неговото интервю долу. Първите девет епизода от този сезон се излъчваха в четвъртък вечерите, но следващите ще бъдат по обичайното си време като предишните сезони, а именно - по същото време, но в петъците.

'The Blacklist' винаги се е представял добре и е едно от най-успешните шоута на мрежата, като деветия сезон засега е достигнал около 22 милиона зрители.

Действието се развива около главния герой Реймънд Редингтън и членовете на оперативната група на ФБР, която след смъртта на Елизабет Кийн се разпадат. Животът на всички тях се променя по неочаквани начини и местонахождението на Редингтън (Спейдър) не е известно. Обща цел ги принуждава да подновят първоначалната си мисия. Те се сблъскват със смъртоносни противници, изключителни конспирации и изненадващи предателства. 

Освен звездата Спейдър участват още Диего Клатенхоф, Амир Арисон, Хишам Тауфик, Лаура Сон и Хари Леникс.

Сериалът е продуциран от Davis Entertainment, Sony Pictures Television Studios и Universal Television. Айзендрат, Бокенкамп, Джон Дейвис и Джон Фокс от Davis Entertainment, Спейдър, Лукас Райтър, Лаура А. Бенсън, Даниел Кероун, Шон Хенен, Алисън Глок-Купър и Т. Купър са изпълнителни продуценти.


Публикувано на 24.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
The Blacklist

Целият живот на новия профайлър на ФБР, Елизабет Кийн, се преобръща, когато мистериозният престъпник Реймънд Редингтън, който избягва залавянето в продължение на десетилетия, се предава и настоява да говори само с нея. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации