Снимка за 'The Goldbergs': Джеф Гарлин напуска сериала!

'The Goldbergs': Джеф Гарлин напуска сериала!

 Дългогодишната комедия на ABC, ‘The Goldbergs’ отново е застигната от раздяла с член на актьорския състав. По-рано тази година почита Джорд Сегал, което беше първият удар за шоуто, а сега Джеф Гарлин ще напусне сцената на продукцията. Вторият споменат, обаче, далеч не е застигнат от толкова тежка съдба колкото Сегал.  Гарлин е обект на разследване от човешки ресурси, свързано с множеството обвинения за непристойно поведение от неговите колеги..

 Източниците ни съобщиха, че днес е постигнато взаимно съгласие между Гарлин и продукцията за напускането му на снимачната площадка. Това влиза в сила веднага. Представителите на Sony Pictures Television, продуцент на комедията, оставиха случая без коментар.

 Комедийният ветеран, Гарлин, даде своята гледна точка за случващото се в интервю с Vanity Fair, макар и отговорът му да бе доста лаконичен. Актьорът потвърди, че разследването срещу него е факт, но отхвърли всякакви твърде за това, че е уволнен от шоуто.

 След интервюто, множество бивши и настоящи колеги на Гарлин пожелаха да изкажат мнението си, макар и анонимно. Те разказва как настроението на снимачната площадка е чудесно до момента в, който Гарлин не се появи на нея.

 “Той е изключително пасивно агресивен, както вербално, така и емоционално. Признава един от колегите на Гарлин.

 Много са тези, които подават сигнал срещу актьора, засегнати от отношението му, а плашещото е, че изглежда Гарлин не намира нищо погрешно в държанието си.

 В интервюто си с VF Гарлин отхвърли обвиненията, че е обиждал някой вербално, казвайки, че това е неговият начин да се шегува, като комик.

 Обвиненията са свързани с употребата на множество нецензурни думи, накърняване на достойнството на колегите му и грубо държание към женската част от колектива, отказвайки да се обръща към тях по имена и слагайки им неприятни прякори.

 Това не е прибързано решение на продуцентския състав, те са му давали много възможности да се поправи, но той е подхождал с насмешка към препоръките дадени му от човешки ресурси. Чашата прелива, когато подхожда с изключителна грубост към двойка от екипа, унижавайки и обиждайки съпрузите пред всички. 

 Все пак е похвално, че продукцията са взели мерки, въпреки загубите, които има шанс да понесат със загубата на още един от дългогодишните си актьори. Очаквайте още подробности за развръзката на случая!


Публикувано на 16.12.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
The Goldbergs

Действието в шоуто се развива в Дженкинтаун, Пенсилвания през 80-те години и проследява живота на семейство на име Голдбъргс. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации