Снимка за 'The Matrix': За първи път на Imax!

'The Matrix': За първи път на Imax!

 Warner Bros. се подготвят трескаво за премиерата на 'The Matrix Resurrection'. За толкова епичен франчайз не е достатъчна обикновена премиера и продуцентите го знаят. Изненадата, която са подготвили на феновете е изключително вълнуваща, а тя е - на 7 и 8 декември ще видим 'Матрицата', там от където всичко започна, както никога не сме го виждали - в зала на Imax. За съжаление тази новина е само за онези живеещи на територията на Америка, но се надяваме да обмислят разширяване на инициативата!  

 А какво е 'Матрицата'?

 Убедени сме, че дори  и да сте живели в пещера през последните двадесет години - няма как да не са ви подхвърляли, най-малкото, изречение от типа "Живеем в Матрицата." или "Кое хапче ще избереш?". Истината е, че това не е просто един успешен проект, или във всички случаи - не е само това. Първият филм от поредицата дойде във времена в, които технологиите едва навлизаха, а въпросите за границата между реалността и виртуалната такава бяха в своя зародиш. Двадесет години по-късно тематиката на 'Матрицата' все все по-актуална.

 До ден днешен единствено 'Matrix Reloaded' и 'The Matrix Revolutions' намериха място на екрана на Imax, но ето, че сега ще можем да видим и първия филм в пълната му светлина, както никога преди.

"С нарастващото вълнение около предстоящата премиера на 'The Matrix Resurecctions', това е перфектният момент да преживеем отново филма от, който започна всичко, по един нов и различен начин" казва Меган Колиган, президент на IMAX Entertainment. "'Матрицата' промени завинаги визуалните ефекти за епичните филмови продукции, вълнуваме се, че феновете ще могат да изпитат преживяването на го гледат за първи път в IMAX формат."

"'Матрицата' се появи като франчайз от един филм, който продължава да радва и въздейства на феновете, още от 1999г. до ден днешен" добави Джеф Голдстайн, президент на Warner Bros. Pictures Domestic Distribution."Развълнувани сме, че имаме възможността да си партнираме с Imax за още един филм, първи за феновете, който чакаше двадесет години за да се появи в този си формат. Вярваме, че много нови филмови ентусиасти ще открия невероятната история на франчайза за първи път, точно навреме, малко преди премиерата на 'The Matrix Resurrection'."

И не забравяйте - премиерната дата на 'The Matrix Resurrection ' е на 22 декември, 2021г.!

Публикувано на 26.11.2021 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации