Снимка за 'The Other Two' е подновен за 3-ти сезон!

'The Other Two' е подновен за 3-ти сезон!

'The Other Two' на HBO Max, създаден от Крис Кели и Сара Шнайдър, ще има трети сезон, обяви мрежата!

Сериалът, който първо се излъчваше по Comedy Central, от 2-ри сезон насам е в ръцете на HBO Max. 2-ри сезон излезе през август и въпреки че отказаха да споделят точни данни, от платформата разкриха, че броят на зрителите на шоуто се е увеличавал с всеки нов епизод. Това ги обнадежди достатъчно, за да продължат историята и да дадат на феновете каквото те искат.

Комедията има един от най-странните сюжети в историята на телевизията. Все пак колко сериали знаете, които са базирани на Джъстин Бийбър, който се разболява след като яде твърде много яйца? Предполагам имате много въпроси, но единствено бутонът 'Play' може да ви отговори.

Участват Дрю Травър, Хелен Йорк, Кейс Уолкър, Кен Марино и Моли Шанън. Във втори сезон попълнения са Брандън Скот Джоунс, Гидеън Глик, Джош Сегара и Уанда Сайкс.

'Благодарим на всеки, който гледа, коментира, поства или казва на приятелите си също да ни гледат. Беше изумително да видим как шоуто ни влияе на толкова много хора и сме безкрайно благодарни на HBO Max да го продължим за още един сезон, да работим още с невероятния екип', казаха Кели и Шнайдър в изявление, малко след като новините за подновяването излязоха.

Все още не знаем кога може да очакваме новия сезон или какви изненади се крият в него! Можете да се насладите на първите два сезона на стрийминг платформата на HBO Max и да се посмеете с откачените ни любими герои.

Публикувано на 29.09.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
The Other Two

Амбициозен актьор и неговата сестра Brooke, бивша професионална танцьорка, се опитват да намерят своето място в света докато се борят с чувствата си спрямо тринадесет годишния им брат Chase, който внезапно се превръща в интернет знаменитост. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации