Снимка за 'The Outlaws': ОФИЦИАЛЕН трейлър на първи сезон!

'The Outlaws': ОФИЦИАЛЕН трейлър на първи сезон!

 Със сигурност Amazon започват новата година силно разкривайки първия трейлър на комедийния трилър ‘The Outlwas’, с участието на Стефан Мерчант и Кристофър Улкън, чиято премиера ще може да гледате на 1-ви април, по Prime Video. 'Денят на шегата' е чудесен ден, в който да се насладим на нова и вълнуваща комедия. 

 Какъв е сюжетът на ‘The Outlaws’? 

 Сериалът ще се състои от шест епизода и е създаден от Мерчант и Улджин Джеймс. ‘The Outlaws’ разказва история на група нарушители на закона, които са събрани заедно, за да изпълнят своя обществено полезен труд. Седем непознати, която идват от различни житейски светове - хора, които в нормалния живот не биха общували един с друг, а сега ще им се наложи да работят рамо до рамо. Те не могат да понасят, както тежкия физически труд, така и един друг. Но когато един от тях бива завлечен в опасен свят на организирана престъпност, те се съюзяват по начини, които никой не е предполагам, че са възможни. Дали героите ще успеят да преоделеят своите различия в името на общата кауза?

 Какъв е актьорският състав на ‘The Outlaws’? 

 Освен гореизброените, в сериала участват още:  Риана Барето, Гамба Кол, Дарън Бойд, Клеър Перкинс, Еленор Томлинсън и Джесика Гъннинг. 

 Какъв е продуцентският състав на ‘The Outlaws’? 

 Мерчант ще е сценарист, директор и изпълнителен продуцент на продукцията дело на Big Talk и Four Eyes. Люк Алкин, Кентън Алън и Матю Джъстис са другите изпълнителни продуценти от Big Talk. Сериалът е копродукция между BBC One и Amazon Studios. Дистрибуцията на ‘The Outlaws’ е поета от BBC Studios.  

 Продукцията вече е подновена и за втори сезон.  

 Трейлър: 



Публикувано на 03.03.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации