Снимка за 'The Outpost' - прекратен!

'The Outpost' - прекратен!

Втората половина на 3-ти сезон на сериала на The CW 'The Outpost' (по света известна като четвърти сезон) не се представи особено добре - той излезе на 15-ти юли това лято и имаше общо 450,000 зрители и рейтинг от 0,5! Това доведе до решението на мрежата да сложи край на приключението на младата Талън.

Сюжетът проследява Талън, една от оцелелите от раса на име Blackbloods. Години след като нейното село е изцяло разрушено, тя пътува до края на света, за да намери убиеца на семейството й. По време на това пътешествие тя открива, че притежава невероятна магическа сила, която бързо трябва да се научи да контролира, за да спаси себе си и света от един луд религиозен диктатор.

В сериала участват Джесика Грийн в ролята на Талън, Джейк Стормон в тази на Капитан Гарет Спиърс, Ананд Десай-Барокиа като Джанзо, Арън Фонтайн като Тобин, Рийс Ричи - Зед, Изука Хойл - Рен, Адам Джонсън - Мънт, а Джорджия Мей Фуут е Фелисия.

Ще ви липсва ли приключенското шоу? Все още можете да се насладите на излязлите вече сезони и да оставите въображението си да работи!


Публикувано на 16.09.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
The Outpost

Талон, самотният оцелял от Blackbloods, тръгва да намери убийците на семейството си и открива свръхестествените си сили, които трябва да се научи да използва. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации