Снимка за The Society и I Am Not Okay With This прекратени поради COVID-19

The Society и I Am Not Okay With This прекратени поради COVID-19

Нетфликс промени решението си за The Society. Драмата е прекратена и няма да снимат втори сезон. Допълнително Нетфликс реши да не даде втори сезон за I Am Not Okay With This.

I Am Not Okay With This не беше получил официално втори сезон, но се знаеше, че сценарият е написан и е напълно готов за втори сезон.

The Society получи втори сезон миналото лято и се очакваше да дебютира в края на 2020 г. Очакваше се снимките да започнат следващият месец.

Според източниците, поради несигурните дати на започване на снимките, управление на наличността на голям актьорски състав като в The Society, заедно с неочакваното увеличение на бюджета възникнало от COVID-19, са причините The Society и I Am Not Okay With This да бъдат прекратени, въпреки че получиха добри отзиви от критици и фенове.

Възможно ли е да се преместят на друго място? По-всяка вероятност това няма да стане. Прекратеният от Нетфликс сериал One Day at a Time след много усилия успя да се премести на малка кабелна телевизия. Стана ясно, че договорът на Нетфликс не позволява преместване в друга стрийминг услуга за следващите три години, заедно с други хитри условия. Предвид, че сериалите ще са невероятно скъпи за която и да е кабелна телевизия, шанса за преместване е почти никакъв.

Публикувано на 22.08.2020

Generic placeholder image
The Society

Сериала е модерен вариан на „Властелинът на мухите”, който представя заможни ученици от Нова Англия, които се връщат у дома от отменено къмпинг пътуване и разбират, че всички са изчезнали. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации