Снимка за 'Ти': Лукас Кейдж се притеснява към каста!

'Ти': Лукас Кейдж се притеснява към каста!

  Лукас Кейдж, който сигурно помните от ‘The White Lotus’ и ‘Euphoria’, се присъединява към актьорския състав на ‘You’, в четвъртия сезон на сериала, като главен актьор. 

  Кейдж ще се превъплъти в Адам, бивш американец, син на богат магнат. Адам е известен със своята невероятна неспособност да покрие стандартите на своето успешно семейство. Той е добър търговец и комарджия. Ще видите Адам, като организатор на задушевни  и забавни партита, по време на, които завързва бързи приятелства. Но под тази лъскава фасада, Адам крие множество тайни и проблеми, които притъпява с тежки медикаменти. 

 Адам е решен да се докаже. Той взима големи и рискови решения, живеейки според философията, че един истински бизнесмен прави всичко, е, всичко, което може да му се размине. Адам обича ли богатството и титулуваната си приятелка, или само я използва? Няма съмнение в това, че манипулира приятелите си, единственият въпрос е, колко далеч ще стигне. 

 Какво знаем за ‘You’? 

 Сериалът е базиран на едноимената книга от Каролин Кепнес, чиято история се върти около вечния въпрос “Какво би направил за любовта?”. В сериалът участва Пен Баджли, в ролята на Джо Голдбърг, мъж, който ми направил всичко щом залогът е любовта. 

 Какво се случи в ‘You’? 

 В трети сезон видяхме Джо и Лов, които са женени и отглеждат своете дете, докато изграждат своя нов дом в Северна Калифорния. В квартала си са обградени от привилегировани технологично предприемачи, критични майки-блогърки и инста-известни биохакери. 

 Джо е отдаден на новата си роля, като съпруг и баща, но се страхува от фаталната импулсивност на съпругата си, Лов. Дете, съпруга, но къде е сърцето на Джо? Дали любовта, която е търсил цял живот, не живее в съседната къща? 

Публикувано на 24.02.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Ти (You)

Опасно очарователен, интензивно натрапчив млад мъж предприема крайни мерки, за да се вмъкне в живота на онези, от които е заинтригуван. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации