Снимка за 'You' е подновен за 4-ти сезон!

'You' е подновен за 4-ти сезон!

Премиерата на 3-тия сезон на хитовия сериал на Netflix 'You' е днес (15-ти октомври), но те не се колебаха още преди нея да обявят още един 4-ти сезон! Те обявиха подновяването на сериала на 13-ти октомври, а детайли около кастинга и сюжета ще излязат по-късно.

С Пен Баджли и Виктория Пердети в главните роли, 'You' е създаден от Сира Геймбъл и Грег Берланти. Базиран на едноименния роман на Каролин Кепнес, историята разглежда конфликтния въпрос 'Какво би направил в името на любовта?'. Главният герой Джо е готов да направи всичко, абсолютно всичко.

В 3-ти сезон на шоуто, Джо и Лов, вече омъжена двойка, отглеждаща своето дете, са се преместили в Северна Каролина, където живеят в красиво преградие и са обградени от всевъзможни добре поставени в обществото хора... които също така, като на всички подобни места, повечето са превзети и привелигировани. Джо е отдаден на своята роля на съпруг и баща, но се страхува от импулсивността на своята съпруга. И тогава сърцето му отлита в друга посока. Възможно ли е жената на мечтите му, която е търсил през цялото това време, да живее в съседната къща? Как да измами съпругата си, която е наясно с всичките му трикове? Няма да е толкова лесно, колкото да се измъкне от мазето.

Създателите на сериала споделиха, че, четейки романа, са се обсебили от Джо и неговия извратен и странен поглед върху живота. Пен вдъхна живот на Джо по един необикновен начин - зловещ и същевременно толкова интригуващ. 

Можете да гледате 3-тия сезон по платформата Netflix още сега. И да ни следите за новини за предстоящия 4-ти, след като го изгледате на един дъх!

Тийзърът може да гледате долу.


Публикувано на 15.10.2021 от Вяра Тъпчева

TV
Generic placeholder image
Ти (You)

Опасно очарователен, интензивно натрапчив млад мъж предприема крайни мерки, за да се вмъкне в живота на онези, от които е заинтригуван. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации