Снимка за 'Trolls 3' - премиерна дата!

'Trolls 3' - премиерна дата!

Universal разкриха премиерната дата на анимацията на DreamWorks 'Trolls 3' - 17-ти ноември 2023 година.

Това е първата новина, която те споделят за третата част на филма. Не е изненада за никого, че трета част ще има след като първите две донесоха на студиото огромни печалби. 'Trolls 3', за разликата от втората част, ще излезе само по кината, цели 17 дни преди да бъде пуснат където и да е другаде. Не е ясно обаче дали режисьорът Уолт Дорн ще се завърне и за тази част. Universal ще се конкурират с друга продукция на същата дата, която Paramount Pictures планират с участието на Раян Рейнолдс и Джон Красински.

'Trolls World Tour' излезе по времето на пандемията, когато всички кина бяха затворени. Това доведе до доста проблеми, но накрая филмът успешно излезе на бял свят.

'Trolls', първият филм беше номиниран за Оскар за най-добра оригинална песен, за 'Can't Stop the Feeling' на Джъстин Тимбърлейк, която стана страшен хит навсякъде по света. Тролчетата получиха много повече от няколко филма - те имат също така и телевизионен сериал, специален празничен епизод, видео игри, играчки, истинско турне и изпълнения, атракции в парковете на Universal Studios и какво ли още не - лицата им са познати на всички в този момент, а децата ги обожават.

На 26-ти ноември, този петък, ще дебютира 'Trolls Holiday in Harmony', специален коледен епизод, който включва гласовете на Анна Кендрик, Джъстин Тимбърлейк и много други от оригиналния каст на втората част. 


Публикувано на 23.11.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации