Снимка за 'True Detective' - Кали Рейс се присъединява към Джоди Фостър.

'True Detective' - Кали Рейс се присъединява към Джоди Фостър.

Актрисата, професионален боксьор и борец за равни права Кали Рейс ще си партнира с Джоди Фостър в предстоящия 4-ти сезон на 'True Detective: Night Country'. С двете главни героини на място, 4-тия сезон на криминалния трилър получи зелена светлина от HBO и ще започне да се снима.

Рейс наскоро изгря на холивудската сцена със своя актьорски дебют в инди филма 'Catch the Fair One', където също така помогна на режисьора Жосеф Кубота Владика да разкаже историята правилно. Представянето й и донесе специално споменаване от журито на филмовия фестивал Трибека за 'Най-добра актриса' през 2021-ва година. Филмът спечели наградата на публиката, както и 'Indie Spirit Award' за най-добра женска роля. Също така той хвана вниманието и на продуцентите на 'True Detective'. Рейс беше избрана за ролята си в сериала преди няколко седмици. Трябваше време, за да се финализира сделката поради усложнения с боксовата и кариера. За момента тя няма насрочени мачове.

'True Detective: Night Country' е създаден, написан и режисиран от Иса Лопез и действието се развива в Енис, Аляска, където зимата сякаш е вечна. Шестима мъже изчезват безследно и детективите Лиз Данверс и Еванджелин Наваро трябва да се сблъскат с мрака навън и този вътре в тях, за да решат случая и да намерят истината, дълбоко заровена под дебелия лед.

Лопез и Фостър са изпълнителни продуценти, заедно с Бари Дженкинс, Адел Романски и Марк Сериак. Алън Пейдж Ариага е помощник сценарист. Новият сезон ще се снима в Исландия.

 'Изключително развълнувани сме, че 'True Detective' ще се завърне и пак ще имаме шанса да работим заедно с талантливата Иса Лопез, както и да видим изпълнението на Джоди Фостър и Кали Рейс', каза Франческа Орси, шеф на HBO Programming.

Рейс е световен шампион по бокс и за първи път се появява на телевизионните екрани през 2018-та в поредицата 'Boxing' на HBO. Наскоро засне втория си филм 'Black Flies', заедно с Шон Пен и Тай Шеридан. Тя е мотивационен говорител и подкрепя множество движения за коренното население в Америка. 

Публикувано на 29.06.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
True Detective

Сезонна антология, в която полицейските разследвания разкриват личните и професионални тайни на замесените, както в рамките на закона, така и извън него. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации